Ponta, catre MRU: N-am mers niciodata in vacanta pe banii de la OMV Petrom!

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 13:10
3126 citiri
Ponta, catre MRU: N-am mers niciodata in vacanta pe banii de la OMV Petrom!
Foto: Romania TV

Victor Ponta, presedintele PSD, si-a inceput discursul de dinaintea votului asupra motiunii de cenzura, de vineri, prin a "multumi" premierului Mihai Razvan Ungureanu.

"Nu ne aflam aici sa va criticam, sa va amenintam. Incep prin a va multumi, apreciez grija dumneavoastra si a SIE pentru vacantele mele. Pot sa va asigur ca n-am mers niciodata in vacanta pe banii de la OMV Petrom", a spus Ponta, in Parlament.

"Anul trecut, se ocupa de vacantele mele idolul si mentorul dumneavoastra, Traian Basescu. As putea spune ca securistii au preocupari comune. Va promit ca nu o sa ne preocupam unde mergeti in vacanta saptamana viitoare", a completat liderul USL, aratandu-si increderea in faptul ca motiunea de cenzura va avea succes si Guvernul Ungureanu va cadea.

El a precizat ca, spre deosebire de premier, are emotii cu privire la soarta motiunii, "pentru ca de asta depinde viata a mii de oameni".

Guvernul MRU, la motiune - LIVE

"Vrem sa raspundem majoritatii covarsitoare a romanilor care isi doresc o schimbare azi. Avem datoria sa spunem care sunt solutiile noastre si ce trebuie facut pentru Romania", a adaugat Ponta.

Ungureanu, atac la Ponta: Romania nu e magazin pe care-l inchizi si pleci in Dubai

"Daca aceasta motiune de cenzura nu trece, toti vor suferi in continuare, din cauza unui guvern si a lipsei de curaj a celor care azi lipsesc. Nu stiu rezultatul motiunii. Stiu ca toti cei care azi, membri sau nu in USL, vor vota, isi vor face datoria fata de cei care i-au ales. Pot sa ma uit in ochii celor care ma voi duce in noiembrie sa le cer votul", a conchis Ponta.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a atacat, voalat, vineri, pe liderul PSD Victor Ponta, spunand ca Romania nu e un magazin pe care sa-l inchizi si pleci in vacanta in Dubai, aluzie la locul in care si-a petrecut recent acesta concediul.

"Credibilitatea unui stat se castiga greu si se poate pierde intr-o secunda. Romania nu e un magazin pe care il inchizi si il deschizi dupa ce revii din vacanta, eventual din Dubai", a spus Ungureanu, considerand ca motiunea de cenzura poate duce la scaderea credibilitatii Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#Victor Ponta vacanta OMV, #Mihai Razvan Ungureanu vacanta Ponta Dubai , #presedinte PSD
Comentarii