Ponta: Cine mai are incredere in Basescu isi merita soarta

Vineri, 24 Septembrie 2010, ora 13:29
1026 citiri
Ponta: Cine mai are incredere in Basescu isi merita soarta
Foto: Cotidianul

Presedintele PSD Victor Ponta povesteste cum l-a cunoscut pe Basescu, pentru a-si convinge cititorii ca el scrie articolele de pe blogul personal.

Ponta scrie pe blog despre prima intalnire cu seful statului, "o chestie foarte personala imposibil de redat de un simplu consilier".

Ponta rememoreaza iarna lui 2002, cand era "tanar si dornic de afirmare ca sef la Departamentul de Control al Guvernului".

El scrie despre prima emisiune la postul national, o dezbatere intre el si Basescu, " primar general si scandalagiu afirmat in perioada Conventiei Democrate". Ponta stia despre Traian Basescu doar ca ii daduse jos, din interior, pe Ciorbea si Radu Vasile.

S-au intalnit in camera cu machiajul si s-au salutat politicos. "A venit la mine de parca eram vechi prieteni, m-a luat direct cu bancuri, a hahait in stilul caracteristic si m-a batut de cateva ori pe spate! In cateva minute mi-a facut confidente, ce tare ii plac baietii tineri si seriosi asa ca mine, ca imi vede un viiitor luminos, bla bla!", scrie liderul PSD.

"Bai Victore, pacat ca esti insurat, ca am doua fete, hahahaha!", isi aminteste Ponta despre sfarsitul intalnirii. "Deja ma mustra constiinta ca am scris de toate matrapazlacurile lui de la Primarie - un om asa simpatic nu avea cum sa faca toate relele scrise de mine acolo, probabil ca am fost prea aspru!", marturiseste Ponta pe blog.

Ajunsi in studio, moderatorul emisiunii, Rodica Culcer, i-a prezentat pe cei doi invitati, dupa care i-a dat cuvantul lui Ponta, pentru a prezenta acuzele. "Am eschivat imediat si am spus ca e normal ca primul sa vorbeasca el", precizeaza Victor Ponta.

"Aceasta sluga a lui Nastase, acest tanar ticalos a venit aici sa va spuna numai minciuni si sa-i apere pe coruptii pesedeului!", isi mai aminteste liderul PSD de replica lui Basescu. "Oricum am ramas cu impresia ca e un mare escroc, si imi venea sa plang de ciuda ca ma manipulase asa usor!", se confeseaza Ponta.

"Cine mai are incredere in Base isi merita soarta" este lectia pe care scrie Ponta ca a invatat-o dupa prima intalnire cu actualul presedinte.

In finalul articolului, pesedistul isi intreaba cititorii daca ar trebui sa pastreze un nivel elevat ori "sa dea in cap cu acelasi par, sa foloseasca epitete la fel de tari", dupa care marturiseste ca el oscileaza intre cele doua variante.

Victor Ponta, liderul PSD, a decis sa intre, intr-un final, in blogosfera, chiar daca acum e "mare sef de PSD". Decizia a fost luata la numai cateva ore dupa ce Victor Ponta declarase, la o intalnire cu bloggerii, ca nu isi va face blog, pentru care ar putea exista o umbra de indoiala cu privire la autorul real al blogului, lansat joi.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ponta blog, #Victor Ponta Traian Basescu , #presedinte PSD