Ponta, convins ca PSD va castiga alegerile: Echipa Ponta-Dragnea merge inainte

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 16:47
4754 citiri
Ponta, convins ca PSD va castiga alegerile: Echipa Ponta-Dragnea merge inainte

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea, condamnat la un an cu suspendare in dosarul referendumului, "a promis ca-si da demisia si s-a tinut de cuvant".

"A spus de la inceput ca-si da demisia si s-a tinut de cuvant, absolut normal, in rest sunt absolut convins ca aceasta echipa Ponta-Dragnea - care a mai si castigat, a mai si pierdut batalii - merge inainte si sunt convins ca PSD anul viitor va castiga alegerile", le-a spus Ponta jurnalistilor de la Parlament.

De asemenea, liderul PSD a mentionat ca va vorbi si de acum incolo "in fiecare zi" cu Dragnea.

Ponta se autodenunta? "Ce a facut Dragnea am facut si eu, si altii de aici de la masa"

Liviu Dragnea a declarat, miercuri dimineata, ca nu s-a razgandit in privinta demisiei sale din functia de presedinte executiv al PSD, in ciuda sustinerii aratate de colegii sai, demisie pe care o va inregistra astazi in mod oficial.

Ajuns la PSD pentru a-si depune demisia din funtea partdiului, Dragna a apreciat ca "este un gest de onoare" si ca "importanta unui om nu o da functia".

Declaratiile au fost facute in contextul in care liderii PSD din toata tara au fost informati, miercuri dimineata, ca sedinta Comitetului Executiv a fost amanata pana la o data ce va fi anuntata ulterior, din cauza depunerii juramantului de catre noul ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh.

Liviu Dragnea a spus ca sedinta va avea loc "saptamana viitoare", insa el isi depune de astazi demisia.

Dragnea se da jos greu din varful PSD: Sedinta in care urma sa isi depuna mandatul, amanata din nou

Liviu Dragnea a fost condamnat, vineri, de Inalta Curte la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumul. Sentinta nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs atat de Dragnea, cat si de procurorii DNA.

Totusi, Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministru al Dezvoltarii, mandatul urmand sa fie preluat de fina sa, Sevil Shhaideh, secretar de stat in minister.

De asemenea, Dragnea a anuntat ca demisioneaza si din functia de presedinte executiv al PSD, urmand sa isi predea mandatul la sedinta Biroului Permanent National de luni, lucru care insa nu sa intamplat.

Premierul Victor Ponta a declarat ca decizia instantei are un substrat politic si a sustinut ca Liviu Dragnea nu este mai vinovat decat ceilalti lideri ai fostului USL sau decat alegatorii care au votat pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Dragnea, despre condamnare: O nedreptate, fratele meu a murit din cauza acestui dosar

La randul sau, Liviu Dragnea considera condamnarea sa in dosarul Referendumului "o mare nedreptate" si se declara nevinovat.

"Simt o mare nedreptate. De asemenea, am doua regrete uriase, nu am spus-o pana acum. Fratele meu a murit din cauza acestui dosar. Familia mea este aproape distrusa. Am trecut peste asta. Nu sunt vinovat", a declarat Dragnea, duminica, la Antena 3.

Fratele lui Liviu Dragnea a decedat in august 2013, la varsta de 58 de ani, presa relatand atunci ca acesta suferea de cancer.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#Ponta Dragnea echipa, #Ponta alegeri 2016, #Dragnea condamnat Referendum , #presedinte PSD