Ponta: Daca in 5 minute demisioneaza cineva, sa il avem pe Crin pregatit

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 15:15
2711 citiri
Ponta: Daca in 5 minute demisioneaza cineva, sa il avem pe Crin pregatit
Foto: Facebook/Victor Ponta

Presedintele PSD, Victor Ponta, a glumit, sambata, la mitingul USL, ca liderul PNL, Crin Antonescu, trebuie sa fie pregatit in orice moment sa preia functia de presedinte in cazul in care "cineva" demisioneaza. Comentariul a fost facut dupa ce Traian Basescu a transmis vineri in scris USL ca va demisiona imediat, daca se va revizuieste Constitutia.

"Daca in cinci minute demisioneaza cineva, sa il avem pe Crin pregatit. Sau poate in zece minute. Sau daca nu demisioneaza, il dam noi jos", a spus Ponta.

Cei trei-patru muschetari

Seful PSD si-a inceput discursul prin a multumi colegilor pentru increderea pe care au avut-o in el cand l-au propus drept candidat pentru functia de premier.

"Sunt onorat sa candidez pentru functia de prim ministru din partea USL, dar tot pentru stenograme si pentru istorie vreau sa precizez ca vreau sa fiu premier al USL cu Antonescu presedinte, Constantin langa mine si Oprescu. Nu in alta formula. Un analist politic care ne-a vazut foarte des iesind impreuna ne spunea cu ironie ca parca suntem cei trei muschetari.

A venit si al patrulea: domnul Oprescu. Ceea ce este important este ca si regele batran si cardinalul viclean si femeia tradatoare sunt in aceasta povestire si sunt convins ca finalul va fi cel pe care il cunoasteti foarte bine", a continuat presedintele PSD.

Mitingul USL - LIVE TEXT

Acesta a adaugat in fata celor prezenti la Romexpo ca Uniunea Social Liberala va castiga in mod sigur alegerile.

"Primul lucru am venit sa va spun ca USL va castiga alegerile urmatoare. Alegerile locale, parlamentare si prezidentiale. Este insa foarte important sa spunem cum le vom castiga si ce vom face dupa. Asta asteapta romanii de la noi, fiecare membru de partid si fiecare cetatean.

Cum le castigam? Fiind uniti si solidarii in USL, nu separat, nu cu altii, nu aplecand urechea la tot ceea ce a fost in acesti ani o propraganda securisto-ceausista impotriva USL", a adaugat liderul PSD.

Basescu, dispus sa demisioneze: Vezi ce le scrie liderilor USL

Ponta a continuat spunand ca USL a pornit din increderea ca doi oameni pot sa lucreze impreuna pentru interesul celorlalti si nu pentru interesul lor.

"Este un proiect de succes, in care cred si care va aduce romanilor ceea ce isi doresc si ceea ce vor de la noi. USL inseamna speranta pentru viitor. (...)Mai vreau sa spun ca aceasta este echipa in care am ales sa merg mai departe. Este foarte important ca aceasta echipa sa aiba puterea sa indeplineasca tot ce si-au propus.

Fac apel la toti cetatenii: veniti si sprijiniti-ne. Fara alte partide si fara UDMR. Nu vreau sa conduc un Guvern santajat in fiecare zi. Putem sa ne indeplinim toate promisiunile daca aceasta echipa va avea sprijinul majoritatii romanilor", a adaugat el.

Liderul PSD nu a uitat sa vorbeasca despre fostul si actualul premier, adica Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu.

"Uitati-va la cei doi premieri numiti de presedintele Basescu, Boc si Ungureanu. Si ganditi-va la Romania ca la o casa in care locuim cu totii. Boc ne-a ipotecat casa, ne-a oprit copiii sa mai mearga la scoala, le-a spus parintilor nostri sa nu se mai duca la spital ca nu mai sunt bani. A venit Ungureanu si a inceput sa ne vanda din casa: patul, televizorul, tot ce mai gaseste", a spus presedintele PSD.

Victor Ponta a tinut sa le multumeasca tuturor colegilor, alaturi de care petrece mai mult timp decat cu familia, insa liderul PSD a vrut sa avertizeze ca atat el, cat si Crin Antonescu isi doresc sa nu fie deranjati in zilele de nastere ale copiilor lor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#Ponta Crint Antonescu presedinte, #Ponta demisie presedinte, #Ponta Congres PSD , #presedinte PSD