Ponta despre alianta cu PNL: As vrea sa cred ca romanii pot avea o alternativa

Luni, 24 Ianuarie 2011, ora 18:58
1357 citiri
Ponta despre alianta cu PNL: As vrea sa cred ca romanii pot avea o alternativa
Foto: Romania Libera

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, luni seara, la Focsani, ca viitoarea alianta cu PNL reprezinta intentia de a crea o alternativa la puterea actuala si de a le oferi romanilor "un nou proiect politic".

In opinia sa, noua alianta reprezinta "un nou drum, practic refacerea sperantei pe care romanii au pierdut-o in ultima perioada".

"As vrea sa cred ca de astazi romanii pot avea o alternativa, o speranta", a subliniat liderul PSD.

Victor Ponta a declarat ca prezenta sa la Focsani reprezinta un semn de respect fata de acest oras, fata de Vrancea si organizatia politica pe care o reprezinta. Liderul PSD a adaugat ca si liderul PNL, Crin Antonescu, a fost prezent la eveniment.

"Si eu si Antonescu am fost la Iasi si am stat in multime, noi nu avem nevoie de garzi de corp, de SPP-isti. Toti oamenii ne-au spus 'uniti-va!'", a declarat Ponta, la Realitatea TV.

Intrebat de jurnalisti daca a stabilit conditiile in care va avea loc alianta cu liberalii, Victor Ponta a declarat ca oamenii cu care a vorbit, luni, in timpul manifestatiilor de la Iasi si Focsani "nu ne-au intrebat de paritate, ci daca putem sa ne dam mana, sa facem un proiect comun, si sa-i schimbam pe domnul Boc si Traian Basescu si sa recladim impreuna Romania. Iar raspunsul nostru a fost da.

El spune ca preocuparea sa, a PSD, a lui Crin Antonescu si a PNL "este de a stabili ce anume ne uneste, o agenda comuna, care inseamna o revenire la o stare de legalitate, o revenire la respectarea drepturilor fundamentale, o relansare economica si o regarantare a drepturilor sociale... Daca reusim sa facem lucruriele acestea, restul procedurilor sunt mult mai usor de realizat", a mai adaugat liderul PSD.

Antonescu si Ponta promit "o alianta cum nu s-a mai facut" in Romania (Video)

Declaratiile lui Victor Ponta vin in contextul in care conducerile PNL si PSD au anuntat ca vor vota, in prima jumatate a lunii februarie, alianta dintre cele doua partide.

Liderul liberal Crin Antonescu a precizat ca reprezentarea pe liste la alegeri va fi paritara, 50% PNL si 50% PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta PSD, #alianta PNL Crin Antonescu , #presedinte PSD
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Care de pe acest site a inteles daca oferta lor e de dreapta sau de stinga??
Poza Haan
Haan
rank 5