Ponta, despre Aura Vasile: O iertam doar daca a vrut sa-si bata joc de UNPR

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 16:36
1936 citiri

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca daca Aura Vasile a vrut sa-si bata joc de uneperisti spunandu-le ca va veni la ei, el o va ierta, precizand ca va avea o discutie cu aceasta.

Aura Vasile: Am anuntat PSD in scris ca nu mai plec

"Cred ca a vrut sa rada de ei. Daca a vrut sa-si bata joc de uneperisti si de Roberta Anastase, in cazul asta cred ca putem sa o iertam. Daca nu a fost vorba despre asta, atunci nu", a declarat Ponta, intrebat daca accepta revenirea Aurei Vasile in PSD.

"In primul rand, ii urez doamnei Aura Vasile cat mai multa sanatate, ii doresc sa se simta bine si sa-si revina cat mai repede. Nu pot sa nu spun ca m-am delectat cu momentul de maxima penibilitate al celor de la UNPR si al Robertei Anastase, care pot sa fie injurati, scuipati de oricine, iar cine semneaza o hartie ca trece la ei, devine un om extraordinar.

Am auzit ca este si prietena cu Roberta Anastase. Probabil ca, daca se razgandeste, nu mai sunt iarasi prietene. Intr-adevar, cum spune primarul general, acesti maimutoi cu patine, poti sa-i scuipi, poti sa-i injuri, poti sa le faci orice, ca ei a doua zi te iubesc si te iau in brate daca semnezi o hartie.

Glumeam cu domnul Crin Antonescu ca, daca semnam si noi doi ca trecem la UNPR, a doua zi ne lauda domnul Oprea si vom avea o prima pagina cu laude la Evenimentul Zilei. Deci, mai penibili decat sunt acesti tradatori si acesti fripturisti nu cred ca exista", a mai spus liderul PSD.

Redevenind, insa, serios, Victor Ponta a atras atentia ca nu agreeaza acest gen de telenovele: "Daca vorbim de PSD, genul acesta de telenovele mie nu-mi place, nu poti sa te trezesti dimineata ca vrei sa pleci, noaptea ca nu mai pleci. Astept ca doamna Aura Vasile... o sa avem o discutie si o sa vedem atunci ce decidem, dar nu-mi plac aceste telenovele si cei care joaca in telenovele sa mearga la fripturisti cu interese nationale.

Aura Vasile a ajuns la spital dupa ce a vorbit cu Vanghelie - nu mai pleaca din PSD

Nu agreez asemenea telenovele politice, astea-s pentru Anastase, pentru uneperisti, pentru tradatorii de la UNPR. Cred ca trebuie sa fim un partid serios, o Uniunea Social-Liberala serioasa, in care raman cei care sunt seriosi si care sunt hotarati si sunt stapani pe ceea ce semneaza", a mai spus Ponta despre Aura Vasile.

Deputatul de Bucuresti Aura Vasile a anuntat, luni, printr-un comunicat UNPR, ca a devenit membru al grupului progresist din Camera Deputatilor, inscriindu-se in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei. Dupa ce, luni seara, a ajuns la spital, in urma unui puseu de tensiune pe care l-a avut cand vorbea cu Marian Vanghelie, marti a anuntat ca nu mai pleaca din PSD.

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: rNews