Ponta: Presedintele ne-a vandut pe toti pentru interese personale

Marti, 29 Martie 2011, ora 19:41
3107 citiri
Ponta: Presedintele ne-a vandut pe toti pentru interese personale
Foto: ziarulprofit.ro

Presedintele PSD, Victor Ponta, a sustinut, marti, ca seful statului "ne-a vandut pe toti ca sa-si rezolve problemele lui personale", interpretand astfel aspecte relatate in telegramele atribuite ambasadei SUA de la Bucuresti, date publicitatii de Wikileaks.

Ponta le-a dat un exemplu celor adunati pentru semnarea protocolului USL in Ilfov cu privire la modul in care nu trebuie facuta politica de liderii noii formatiuni.

"Uitati-va ce inseamna sa fii in prima functie a tarii, presedinte al Romaniei si sa faci lucruri numai pentru tine, nu si pentru romani (...)Ce mai scrie Wikileaks, am vazut ca presedintele tarii, dnul Basescu, ne-a vandut pe toti ca sa-si rezolve problemele lui personale. Am vazut ca l-a asigurat pe ambasadorul american ca acel puscas care a comis un accident si l-a ucis pe Teo Peter nu va pati nimic in Romania", a sustinut Ponta.

Potrivit unor documente aparute in presa, atribuite Wikileaks, intr-o telegrama din 2005 se precizeaza ca Traian Basescu ar fi promis ambasadorului american la Bucuresti ca soldatul care l-a ucis intr-un accident rutier pe Teo Peter va avea parte de un proces corect si nu va fi inchis in Romania.

#Victor Ponta presedinte PSD, #Traian Basescu presedinte Romania , #presedinte PSD