Ponta, despre tradatorii cumparati de Basescu si valoarea lui Boc

Vineri, 09 Decembrie 2011, ora 21:02
3375 citiri
Ponta, despre tradatorii cumparati de Basescu si valoarea lui Boc
Foto: Arhiva

Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca decizia ca Romania sa intre in grupul de salvare a zonei euro si respecte prevederile noului Tratat de integrare fiscala a fost una corecta si "eram obligati sa fim inauntru, pentru ca nu suntem in situatia de a fi de capul nostru, asa cum e Marea Britanie".

"Ceea ce ne diferentiaza de celelalte state, pentru ca vom plati la fel, este ca la noi deciziile le ia un singur om si ca ceilalti afla tarziu de aceste decizii care ne afecteaza multi ani dupa ce Traian Basescu nu va mai fi presedinte", a precizat Ponta, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

Liderul PSD a subliniat ca Opozitia este de acord cu modificarea Constitutiei, dar numai de catre un Parlament legitimat printr-un nou vot.

"Constitutia o vom modifca cu urmatorul Parlament, problema numarul unu este sa avem cu adevarat un dialog intre BNR, Putere si Opozitie", a adaugat Ponta.

Vorbind despre acelasi subiect, Ponta a afirmat, la B1 TV, ca Parlamentul Romaniei este ilegitim din cauza ca ar fi plin de tradatori, acestia fiind cumparati de presedintele Traian Basescu.

"Pai cum? Cu toti tradatorii pe care i-a cumparat Basescu. Eu nu m-am vandut ca sa imi rezolve cineva dosarele penale si sa primesc o functie ca Oprea", a declarat co-presedintele USL.

Ponta: Suntem de acord cu modificarea Constitutiei, dar dupa alegeri

Ponta a subliniat ca bugetul pe 2012 deja prevede un deficit bugetar mai mic de 3% si ca Opozitia este dispusa la dialog pentru aplicarea deciziilor luate in cadrul summit-ului de la Bruxelles.

"Daca se fac alegeri in ianuarie sau februarie trecem imediat la modificarea Constitutiei, dar la noi alegerile se tot amana. Bugetul pe 2012 oricum prevede un deficit bugetar mai mic de 3%. Din punctul de vedere al Opozitiei exista disponibilitate de dialog nu ca sa schimba un text din Constitutie, ci ca sa aplicam ce s-a decis la Bruxelles", a adaugat Victor Ponta.

In alta ordine de idei, social-democratul a comentat si declaratiile facute de Emil Boc, potrivit carora liderii partidelor din Opozitie au ramas singurii dinozauri populisti din Uniunea Europeana si nu pricep ce se intampla in lume.

"Domnul Boc este singurul premier care nu a participat la summit-ul UE. Acest lucru spune multe despre cine este Boc si ce valoare are el", a comentat liderul PSD.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#Ponta Basescu tradatori Parlament, #Ponta Romania summit UE , #presedinte PSD