Ponta, despre Voiculescu: Eu pe vremea aceea jucam baschet, intrebati-l pe Basescu

Vineri, 11 Martie 2011, ora 17:34
3359 citiri
Ponta, despre Voiculescu: Eu pe vremea aceea jucam baschet, intrebati-l pe Basescu

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, intrebat despre cazul Voiculescu, ca nu are informatii despre Securitatea comunista, sustinand ca pe vremea aceea juca baschet.

"Eu pe vremurile acelea eram la scoala si jucam baschet, domnul Basescu, care a colaborat cu Securitatea, ne poate spune cat de rau a fost sa conlucrezi cu Securitatea. Nu pe mine trebuie sa ma intrebe cineva lucrul acesta", a declarat evaziv Victor Ponta.

Legat de acuzele pe care Emil Boc le-a adus lui Dan Voiculescu, presedintele PSD a sustinut ca inainte de 1989 "Boc a fost la UASCR, la tinerii comunisti". "Chiar nu ma mai intereseaza ce spune Boc, pentru toti romanii ce spune Boc nu mai are nicio valoare", a mai spus Ponta.

Si co-presedintele USL Crin Antonescu a avut o opinie similara, declarand, vineri, ca va colabora cu PC si cu Dan Voiculescu atata vreme cat Alianta PNL-PC va fi respectata de ambele parti si subliniind ca nu se va lasa victima propagandei lui Traian Basescu.

"Nu sunt dispus azi nici sa fac pe prostul si nici sa ma las victima propagandei unui om care nu a clarificat raporturile sale cu Securitatea nici macar cat le-a clarificat CNSAS in ce-l priveste pe Dan Voiculescu. (...)

Voi duce si voi respecta aceasta intelegere, voi colabora cu PC in intregimea sa, inclusiv cu Dan Voiculescu atata vreme cat elementele acestei intelegeri politice si proiectele politice ale acestei aliante vor fi ale acestei aliante vor fi respectate de fiecare dintre parti", a subliniat liberalul.

Antonescu: Voi colabora cu Voiculescu atata timp cat alianta PNL-PC va fi respectata

Crin Antonescu le ataca dur pe Adriana Saftoiu si Sulfina Barbu

Dan Voiculescu a fost colaborator al Securitatii, a decis joi irevocabil Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), care a respins recursul senatorului impotriva hotararii din februarie 2010 a Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost mentinut verdictul dat de CNSAS in 2006 in acest sens.

Citeste si:
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la actualul ministru al Agriculturii Petre Daea. În timpul erei Dragnea, Daea ocupa același portofoliu, iar între cei doi exista o...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...