Ponta explica de ce trebuie sustinut Crin Antonescu la prezidentiale

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 12:47
2014 citiri
Ponta explica de ce trebuie sustinut Crin Antonescu la prezidentiale
Foto: Antena 3

Presedintele social democrat, Victor Ponta, a declarat de la tribuna Congresului PSD ca decizia de a sustine o persoana care nu este membru al partidului pentru presedintia Romaniei este una buna.

"Decizia de a sustine o persoana care nu este membra a PSD, Crin Antonescu, presedintele PNL, pentru presedintia Romaniei, este o decizie buna", a afirmat liderul social democrat, sambata, cu ocazia congresului extraordinar al PSD.

Tandemul Antonescu-Ponta, votat la cele trei congrese

Totodata, referindu-se la dorinta sa de a fi numit prim-ministru al Romaniei, acesta a sustinut ca functia de premier nu este mai importanta decat cea de membru PSD.

"Vreau sa stiti ca, pentru mine, o functie administrativa chiar atat de inalta precum cea de premier este mai putin importanta decat calitatea de membru al PSD", a spus Victor Ponta.

Acesta si-a exprimat increderea ca PSD va sarbatori victorii si ca partidul nu va mai avea parte de infrangeri. Ponta a adaugat ca vrea sa fie liderul care sa spuna de ce sunt castigate alegerile.

"Vreau sa fiti mandri de mine. Vreau sa fiu liderul care sa va spuna de ce castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut. Vreau sa sarabatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin diviziari. Sunt convins ca putem castiga impreuna si ca va fi greu la guvernare. Sunt convins ca putem reconstrui Romania. Suntem un partid de oameni seriosi si responsabili care stim sa cedam cand este in interesul tarii", a explicat presedintele PSD.

Ponta rupe scrisoarea de la Basescu pe scena Congresului PSD

Liderul social democrat a tinut sa reaminteasca faptul ca au trecut 12 ani de cand a votat PSD, desi nu era membru al partidului, dar si ca, in 2001, a primit, "onorat", propunerea de a se alatura Guvernului Nastase.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Crin Antonescu candidat presedintie, #Victor Ponta candidatura Crin Antonescu, #presedinte PNL sustinut PSD prezidentiale, #Victor Ponta sustinere Crin Antonescu , #presedinte PSD