Ponta explica de ce trebuie sustinut Crin Antonescu la prezidentiale

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 12:47
1854 citiri
Ponta explica de ce trebuie sustinut Crin Antonescu la prezidentiale

Presedintele social democrat, Victor Ponta, a declarat de la tribuna Congresului PSD ca decizia de a sustine o persoana care nu este membru al partidului pentru presedintia Romaniei este una buna.

"Decizia de a sustine o persoana care nu este membra a PSD, Crin Antonescu, presedintele PNL, pentru presedintia Romaniei, este o decizie buna", a afirmat liderul social democrat, sambata, cu ocazia congresului extraordinar al PSD.

Tandemul Antonescu-Ponta, votat la cele trei congrese

Totodata, referindu-se la dorinta sa de a fi numit prim-ministru al Romaniei, acesta a sustinut ca functia de premier nu este mai importanta decat cea de membru PSD.

"Vreau sa stiti ca, pentru mine, o functie administrativa chiar atat de inalta precum cea de premier este mai putin importanta decat calitatea de membru al PSD", a spus Victor Ponta.

Acesta si-a exprimat increderea ca PSD va sarbatori victorii si ca partidul nu va mai avea parte de infrangeri. Ponta a adaugat ca vrea sa fie liderul care sa spuna de ce sunt castigate alegerile.

"Vreau sa fiti mandri de mine. Vreau sa fiu liderul care sa va spuna de ce castigam alegerile, nu de ce le-am pierdut. Vreau sa sarabatorim victorii, sa nu mai trecem prin infrangeri, prin diviziari. Sunt convins ca putem castiga impreuna si ca va fi greu la guvernare. Sunt convins ca putem reconstrui Romania. Suntem un partid de oameni seriosi si responsabili care stim sa cedam cand este in interesul tarii", a explicat presedintele PSD.

Ponta rupe scrisoarea de la Basescu pe scena Congresului PSD

Liderul social democrat a tinut sa reaminteasca faptul ca au trecut 12 ani de cand a votat PSD, desi nu era membru al partidului, dar si ca, in 2001, a primit, "onorat", propunerea de a se alatura Guvernului Nastase.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com