Ponta incepe vizitele in filialele USL cu probleme

Miercuri, 14 Septembrie 2011, ora 19:55
2031 citiri
Ponta incepe vizitele in filialele USL cu probleme
Foto: citynews.ro

Purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Radu Moldovan, a declarat pentru Ziare.com ca presedintele Victor Ponta va vizita in perioada urmatoare filialele judetene in care USL are probleme, prima pe lista fiind filiala Iasi.

Declaratia a fost facuta in contextul in care deputatul PSD Adrian Mocanu a declarat miercuri pentru Ziare.com ca la nivelul conducerii PSD Buzau s-a votat in unanimitate sustinerea actualului presedinte al Consiliului Judetean, Victor Mocanu, pentru un nou mandat, la alegerile din 2012, cu toate ca Victor Ponta si Crin Antonescu au decis desemnarea unui candidat liberal pentru aceasta functie.

PSD Buzau si-a votat candidatul: Ponta si Antonescu, sfidati

"Stiu ce e la Buzau, nu cunosc punctual daca s-a facut o discutie pe tema aceasta sau nu, in schimb la nivelul conducerii USL s-a luat decizia ca in urmatoarea perioada cei doi co-presedinti sa se deplaseze in cat mai multe dintre organizatiile locale, incepand, bineinteles, cu cele in care sunt anumite probleme. Stiu ca presedintele Victor Ponta este maine (n.red- joi) la Iasi si in mod cert se va merge si la Buzau", ne-a declarat Radu Moldovan.

Fenechiu: Nu ne propunem sa castigam toate judetele, nici nu ar fi bine

Intrebat cum comenteaza situatia de la Buzau si votul dat in conducerea filialei judetene a PSD, acesta a refuzat sa dea prea multe declaratii, facand doar o scurta precizare, in special pentru social-democratii buzoieni.

"Conform statutului PSD coroborat cu Legea Partidelor Politice, candidaturile pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean, de consilier al Consiliului Judetean, pentru primaria municipiului resedinta de judet si ale consilierilor pentru municipiul resedinta de judet trebuie semnate de presedintele de partid inainte de a fi depuse.

Este o precizare ca sa intelegeti ca toate discutiile de acolo nu stiu cat de mult bine fac. Dar eu sunt convins ca in urmatoarea perioada se va rezolva totul", a mai spus Radu Moldovan, precizand ca nu s-a stabilit inca un program al vizitelor lui Victor Ponta in alte judete in care se mai semnaleaza probleme cu desemnarea candidatilor USL la alegerile din 2012.

USL pe butuci si la Maramures: Chereches le cere pesedistilor sa il respecte pe Ponta

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Ponta vizita PSD Iasi, #candidati USL Iasi, #Ponta USL, #candidati USL 2012 , #presedinte PSD