Ziare.com

Ponta, la Conferinta nationala a Partidului Laburist din Marea Britanie

Marti, 27 Septembrie 2011, ora 09:51

   

Ponta, la Conferinta nationala a Partidului Laburist din Marea Britanie
Presedintele PSD, Victor Ponta, participa marti si miercuri la Conferinta nationala a Partidului Laburist din Marea Britanie, la care vor fi prezenti liderii nationali si locali laburisti, reprezentantii sindicatelor, precum si liderii principalelor partide socialiste din Uniunea Europeana.

Liderul PSD a fost invitat la eveniment de conducerea Partidului Laburist, urmand sa ia cuvantul la doua dintre dezbaterile incluse in programul Conferintei. Victor Ponta va sustine si o interventie pe tema provocarii majore cu care se confrunta acum Uniunea Europeana - criza euro.

Victor Ponta va avea o intrevedere cu liderul Partidului Laburist, Ed Miliband, si va sustine, in cadrul interventiilor sale, cauza cetatenilor romani aflati la munca pe teritoriul Marii Britanii, dar si in celelalte state ale Uniunii Europene.

Presedintele PSD va folosi aceasta oportunitate pentru a sublinia si a promova dreptul romanilor, in calitate de cetateni europeni, de a circula si de a munci fara restrictii oriunde in Uniunea Europeana, solicitandu-le laburistilor sa sprijine eliminarea restrictiilor pentru muncitorii romani pe piata muncii din Marea Britanie.

"Presedintele PSD, Victor Ponta, a raspuns invitatiei lansate de Partidul Laburist ca impreuna cu liderii socialisti europeni sa contribuie la conturarea si transmiterea unui mesaj comun al stangii europene in fata provocarilor cu care Uniunea Europeana se confrunta.

PSD dovedeste astfel ca este unul dintre partidele cu rezonanta la nivelul familiei socialiste europene, vocea sa fiind importanta in conturarea pozitiei si a politicilor stangii europene", potrivit unui comunicat PSD.
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 884 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 
 

 

o sa le explice

de ce Romania nu e pregatita sa intre in spatiul Schengen, cum a facut-o si la UE. Te pui cu asa un rroman verde, mare patriot mare ?!

Ponta...

....va fi Prim Ministru in 2012.Ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă-ăhă!

a avea oftică (pe cineva) expr. a avea resentimente (față de cineva)

vise placutte.

.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor