Ponta le cere deputatilor PD-L sa dea un vot negativ pe OUG 50

Miercuri, 22 Decembrie 2010, ora 16:47
1268 citiri
Ponta le cere deputatilor PD-L sa dea un vot negativ pe OUG 50
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Victor Ponta a facut, miercuri, de la Craiova, un apel catre parlamentarii PD-L sa insuseasca votul social-democratilor cu privire la ordonanta de urgenta 50/2010, care reglementeaza contractele de credit pentru consumatori.

Ponta spera ca democrat-liberalii se vor gandi mai mult la oamenii care i-au trimis in Parlament si nu vor asculta ordinul de partid.

"Din pacate, PD-L a votat in comisii si, probabil si in plen, impotriva romanilor si in favoarea bancilor. Fac un apel ca parlamentarii PD-L sa nu asculte ordinul de la Emil Boc de data asta si sa se gandeasca ca au fost trimisi in Parlament si de oameni care au credite la banci si, care probabil ca nu vor mai putea sa si le plateasca in continuare. Imi exprim speranta ca si la Ordonanta 50, alaturi de noi poate ca vor veni si alti parlamentari care nu vor vota pentru interesul bancilor, ci pentru interesul romanilor", a declarat Victor Ponta.

Liderul social-democratilor spera ca deputatii PD-L vor adopta modelul colegilor lor din Senat, care au votat componenta Consiliului Superior al Magistraturii.

"La Senat ratiunea si bunul simt au castigat impotriva ordinelor politice ale domnului Traian Basescu. 64 de senatori, ceea ce inseamna nu doar PSD si PNL, ci si din alte grupuri politice, au votat pentru ca totusi Romania sa aiba un Consiliu Superios al Magistraturii. E revoltator si condamnabil ca in 2010 presedintele Traian Basescu si PD-L inca mai cred ca justitia trebuie sa le fie subordonata politic, ca trebuie sa voteze impotriva independentei justitiei. Ne miram degeaba de ce nu suntem primiti in Schengen", a mai precizat Victor Ponta.

Presedintele social-democratilor s-a aflat miercuri la Craiova pentru a se intalni cu o parte din membrii organizatiei judetene Dolj a Partidului Social-Democrat. Tot miercuri, Victor Ponta se va deplasa la Slatina acolo unde este asteptat de membrii din filiala PSD Olt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta PSD, #Victor Ponta presedinte PSD, #Victor Ponta , #presedinte PSD