Ziare.com

Ponta: Metoda gasita de Boc pentru a-i pacali pe bugetari este neconstitutionala

Joi, 13 Octombrie 2011, ora 23:19

   

Ponta: Metoda gasita de Boc pentru a-i pacali pe bugetari este neconstitutionala
Victor Ponta, presedintele PSD, a declarat, joi, ca "metoda gasita de Emil Boc de a-i pacali pe bugetarii care au castigat procese este una neconstitutionala si extrem de periculoasa".

USL, dupa ce a votat in Camera Deputatilor impotriva proiectului de lege referitor la amanarea pana in 2016 a platii drepturilor banesti castigate de bugetari in instanta, a depus la Curtea Constitutionala o contestatie privind respectivul act normativ, a anuntat Ponta.

"Am votat impotriva proiectul acestei legi in Camera Deputatilor, dar acolo, cum ceea ce votam nu conteaza pentru ca numara Roberta Anastase, am depus la Curtea Constitutionala o contestatie, aratand foarte clar ca nu exista nicio varianta intr-un stat de drept in care sa castigi un proces cu guvernul, iar acesta sa refuze sa aplice hotararea judecatoreasca", a spus Victor Ponta.

PSD ataca la CCR amanarea pana in 2016 a platii drepturilor salariale pentru bugetari

Presedintele PSD apreciaza ca "metoda gasita de Emil Boc de a-i pacali pe bugetarii care au castigat procese este una neconstitutionala si extrem de periculoasa, pentru ca pe baza acestui precedent orice om care castiga un proces se poate trezi ca guvernul nu vrea sa onoreze decizia instantei".

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 981 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor