Ponta: Nu am participat la huiduirea doamnei Elena Udrea, la meciul lui Bute

Luni, 11 Iulie 2011, ora 23:32
1730 citiri
Ponta: Nu am participat la huiduirea doamnei Elena Udrea, la meciul lui Bute
Foto: Adevarul

Liderul PSD, Victor Ponta, declara ca a fost prezent, sambata, la meciul lui Lucian Bute, insa nu a participat la huidurea ministrului Turismului, Elena Udrea, precizand ca fluieraturile vin "inevitabil de la toti cei care si-au platit biletul si nu l-au primit gratis de la Minister sau de la Partid".

"Nu am participat la huiduirea Doamnei Udrea dar cred ca, fiindca nu a facut niciodata sport, nu intelege fenomenul si nici nu a ascultat niciun sfat bun (in cazul in care mai asculta si de alti oamenii decat de pupincuristii din jur) a ajuns in aceasta postura mai mult decat umilitoare.

Oamenii au simtit-o ca pe un politician care nu a facut nimic din convingere adevarata, care nu a dat din buzunarul propriu nici macar banii pentru biletul de intrare, care nu e pasionat de spiritul unui astfel de eveniment ci doar de speranta desarta ca ceva din laudele si admiratia fata de Bute se pot rasfrange si asupra ei (evident, fara a participa la anii de munca grea sau la milioanele de pumni in cap priimiti de Lucian!). Iar declaratiile de dupa meci ale Doamnei Udrea (plus aroganta deja patologica) nu au facut decat sa confirme ca sentimentul oamenilor a fost corect", scrie pe blogul sau Victor Ponta.

Elena Udrea, huiduita in momentul in care Bute ii multumea

Ponta povesteste ca a mers la marele meci impreuna cu fiul sau Andrei. Desi recunoaste ca nu se pricepe la box, el sustine ca este indragostit de sport ca fenomen, "mult mai mult decat de politica".

"Intregul eveniment a aratat foarte bine (dincolo de erorile de organizare care sunt inevitabile tinand cont de lipsa noastra de experienta si chiar de cultura in acest domeniu). Trebuie sa ne preocupe in viitor sa avem cat mai multe astfel de ocazi", precizeaza Ponta.

El spune ca a redescoperit dupa ceva timp un sentiment extrem de laudabil si pozitiv de mandrie nationala: "Am cantat cu totii imnul national fara sa ne indemne cineva sau sa ne puna in boxe o varianta artistica de acoperire".

In plus, liderul social democrat spune ca a remarcat ca la imnurile adversarilor au fost foarte putine fluieraturi si deloc scandari rasiale la adresa lui Mendy, "ceea ce este o schimbare extrem de necesara si de apreciat in Romania".

Victor Ponta povesteste ca a ajuns la meci in jurul orei 21.00 si a stat intr-un loc extrem de vizibil.

"Nu a avut nimeni treaba cu mine in mod special, si asta pentru ca, din modul meu de a ma comporta, a fost extrem de clar ca ma aflam acolo doar ca un simplu spectator si nu ca un politician care venise sa fure ceva capital electoral din succesul lui Bute la care nu am contribuit cu nimic", scrie Ponta.

In opinia sa, Guvernul trebuie sa se implice in evenimente deosebite cum a fost meciul lui Bute, chiar folosind bani publici, dar doar dupa ce toate posibilitatile de finantare privata au fost epuizate.

"Daca as fi fost prim ministru, saptamana trecuta as fi aprobat implicarea in organizare, dar direct prin Agentia Nationala pentru Sport si nu mintind ca ajut la promovarea turismului cu un meci de box! As fi mers la meci cat mai discret posibil si as fi plecat sa vad festivitatea de premiere la televizor! Si as fi avut grija sa stabilesc cu toate federatiile sportive ca vor primi exact acelasi sprijin daca reusesc sa aduca in Romania o competitie de acelasi nivel in care concureaza roman", mai sustine Victor Ponta.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Victor Ponta PSD, #huiduieli Elena Udrea, #meci Lucian Bute , #presedinte PSD