Ponta: Nu am venit aici pentru a va peti, ci pentru dialog (Video)

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 13:54
2051 citiri
Ponta: Nu am venit aici pentru a va peti, ci pentru dialog (Video)
Foto: antena 3

Presedintele Victor Ponta a declarat sambata la cea de-a X-a editia a Congresului UDMR ca prin venirea sa la Oradea nu a dorit petirea partidului, ci doar sa dialogheze, pentru ca asa este normal.

"Am venit aici nu pentru a va peti, ci pentru ca e normal sa exite dialog intre fortele politice democratice. Daca nu exista dialog apare conflictul si cred ca nimeni nu isi doreste acest lucru. Va multumesc acum pentru prezenta dumneavoastra de la congresul PSD. Sunt foarte atent la ceea ce am de spus. Particip la raliuri, pilotul meu este maghiar, cand gresim drumul imi zice ca nu i-am dictat bine in limba romana. Sunt constient de ce drum trebuie sa alegem ca sa nu ne spuneti ca nu am dictat bine", a declarat Victor Ponta.

Presedintele PSD a mentionat ca USL este preocupata ca si UDMR de viitorul cetatenilor din Romnia.

"Sunt preocupat de asteptarile si nevoile acestora (n.red. cetatenilor din Romania): locuri de munca, salarii, pensii, mai putina coruptie, mai putina coruptie in partidul de guvernamant. Nu vreau sa iesiti in fiecare luna din criza ca sa intrati in luna urmatoare", a continuat Ponta.

Acesta a mai spus acesta este drumul pe care va merge USL, fie din 2012, fie de mai devreme.

"Vreau sa va spun si sa va impartasesc faptul ca acesta este drumul pe care impreuna cu ceilalti parteneri din USL vorbim sa mergem, vom merge oricum pe acest drum fie din 2012 fie mai devreme si vom merge impreuna sau separat decizia va aparine. Daca va decideti sa mergem impreuna, este bine. Daca va decideti sa mergem separat, este la fel de bine", a completat liderul PSD.

Alegeri in UDMR - Cine va fi succesorul lui Marko Bela? Urmareste minut cu minut

Ponta: Nu voi jura cu mana pe biblie ca nu fac alianta cu UDMR

Ponta a precizat in timpul discursului ca in nicio campanie electorala nu va jura cu mana pe biblie ca nu face alianta cu UDMR.

"90% din populatia Romaniei spune ca tara se indreapta intr-o directie gresita. Nu cred ca cei intrebati sunt numai romani. Cred ca gandirea este oarecum asemanatoare si ca un regim autoritar nu va ajuta minoritatile.

USL va respecta toate drepturile democratice. Sunt jurist si stiu ca drepturile date nu se iau niciodata, niciodata un ministru in Guvernul Romaniei nu trebuie sa fie acuzat de tradare asa cum s-a intamplat cu un ministru pe care eu il apreciez domnul Zsolt Nagy. Pot sa va asigur ca in nicio campanie electorala nu voi jura cu mana pe biblie ca nu fac alianta cu UDMR. [...] Sunt un om tanar vreau sa imi leg numele de bine partidului meu", a mai spus Ponta.

Intrebat de catre jurnalisti daca a ascultat discursul premierului, Victor Ponta a spus ca de mult timp nu il mai asculta pe Emil Boc, mentionand ca l-a salutat din bun simt.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Ponta congres UDMR, #Victor Ponta presedinte PSD , #presedinte PSD