Ponta: Partidul ii asigura lui Geoana masina si casa (Video)

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 07:32
3008 citiri
Ponta: Partidul ii asigura lui Geoana masina si casa (Video)
Foto: Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat miercuri seara, dupa o sedinta informala a mai multor lideri ai partidului, ca persoana presedintelui Senatului, Mircea Geoana, nu a fost subiect de discutie, insa a subliniat ca fostul lider al partidului beneficiaza de casa si masina "asigurate de partid".

"Geoana a vorbit de PSD ca e un partid bolsevic sau ca ia masuri bolsevice. E totusi partidul pe care domnia sa l-a condus atatia ani si inclusiv astazi ii asigura si masina de la SPP si casa de protocol si toate celelalte lucruri. Nu e normal sa vorbesti asa de partidul tau", a declarat Ponta.

Acesta a mai precizat ca subiectele discutiei de miercuri a liderilor social-democrati au privit doar strategia pentru inceputul anului viitor, dar si politica de aliante fata de partidele din Opozitie.

Geoana: Nu ma voi opri din a spune adevarul despre situatia PSD

In acelasi timp, unele surse din partid au declarat pentru Mediafax ca s-a discutat despre Mircea Geoana, dar ca nicio persoana nu a sustinut posibilitatea sanctionarii fostului candidat pentru scaunul de la Cotroceni.

De asemenea, aceleasi surse au spus ca Geoana a incalcat interdictia de sase luni impusa de BPN de a nu face declaratii contradictorii deciziilor luate de PSD.

Geoana a declarat miercuri seara, intr-o emisiune la Europa FM, ca acuzatia ca s-ar "lucra" la spargerea partidului este una "de tip bolsevic", referindu-se la scrisoarea critica a unor social-democrati impotriva sa.

"Vorbind de UNPR, care reprezinta piesa care asigura majoritatea fragila a actualei puteri, exista o foarte mare framantare. Nu o recunosc public, dar daca stai la 1% si risti sa nu mai intri in Parlament pentru ca esti in asociere cu Puterea incepi sa-ti faci probleme.

Si atunci este evident ca fiecare partid, si PNL, si PSD si PC, care incearca sa se pozitioneze, sa se ramforseze in perioada aceasta, incearca sa discute si cu alti parlamentari pentru o eventuala noua majoritate. Nu este nimic ilegitim aici. Deci ideea ca cineva lucreaza la spargerea partidului asta mi se pare o acuza de tip bolsevic. Unitatea partidului nu este un mit sau un enunt abstract", a spus Geoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Victor Ponta Mircea Geoana, #Mircea Geoana Senat, #Victor Ponta presedinte PSD , #presedinte PSD