Ponta: PD-L a schimbat tactica

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 13:22
2593 citiri
Ponta: PD-L a schimbat tactica
Foto: Arhiva

Victor Ponta le-a atras atentia celor prezenti la Congresul TSD ca PD-L a schimbat strategia si incearca acum sa ii convinga pe romani ca niciun alt partid nu ar face treaba mai buna in acest moment si oricine ar fi la putere, ar fi obligat sa ia aceleasi masuri de austeritate.

"Cei cu care ne batem au schimbat tactica. Si-au dat seama ca e dincolo de limita ratiunii si a bunului simt sa sustina ca ei sunt buni. Trebuie remarcat noul discurs al unor apropiati de-ai lui Traian Basescu: "Sunt foarte rai cei din PD-L, Roberta fura, dar nici PSD nu e mai bun." Asta e scuza ca sa ii tinem la putere pe PD-L", a declarat PSD.

El le-a spus tinerilor social-democrati ca ei trebuie sa ii convinga pe cei de varsta lor sa se intereseze mai mult de ce se intampla cu viitorul lor.

"Au distrus in aceasta tara speranta in viitor. Nimeni nu spune in acest moment ca e un moment greu, dar viitorul va fi mai bun. Revolutia voastra e sa ii convingeti pe cei din generatia voastra ca daca stau acasa, la computer, pe Facebook sau pe Twitter, Basescu si ai lui o sa le distruga si o sa le vanda viitorul", a mai spus Ponta.

Liderul PSD le-a mai transmis membrilor TSD sa nu se mai lupte pentru putere pentru ca oricum au un avantaj foarte important, acela ca sunt tineri si au idei noi.

"Nu va mai pierdeti energiile pe lupta de promovcare a tinerilor in partid. Acest lucru s-a facut si nu cred ca asta va fi obiectivul de acum incolo. Avantajul e ca pot sa fie si oameni tineri in functii importante, dezavantajul este ca nu veti mai putea pretinde locuri doar pentru ca sunenti tineri. Argumentul e ca sunteti alfel si veniti cu ceva nou", a explicat el.

Ponta: Nicu i-a pensionat pe cei din generatia mea

Victor Ponta a facut cateva declaratii ironice si la adresa presedintelui TSD, Nicu Banicioiu, spunand ca a facut o epurare in randul membrilor cu experienta. De asemenea, i-a transmis ca nu trebuie sa aiba emotii la alegeri pentru ca el nu candideaza.

"Pe drum incoace ne gandeam daca nu ar fi bine sa il desfiintam (n.r. TSD). Deoacamdata cred ca e bine sa il mai tinem putin in functiune. Dar sa intelegeti ce rol aveti in partid si in afara partidului. (...) Nicu i-a pensionat pe toti care m-au erau in generatia mea. Am facut organizatia tinerilor seniori la partidul mare", a mai spus presedintele PSD.

Nicu Banicioiu a fost tinta ironiilor lui Victor Ponta inca de la inceputul Congresului, acesta spunandu-i ca nu poate sa ii dea inapoi conducderea organizatiei de tineret.

"Nu pot sa dau timpul inapoi. Eu ti-am predat tie conducerea TSD, nu cred ca poti sami-o mai dai inapoi si te rog sa te descurci cat poti mai bine cu acest congres", i-a transmis Ponta lui Banicioiu, fiind invitat sa deschida lista vorbitorilor din cadrul Congresului TSD.

Dupa discursul de cateva secunde al liderului PSD, Banicioiu a revenit la tribuna, comentand ca atunci "cand spune presedintele partidului ceva, mai trebuie sa si asculti".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Victor Ponta congres TSD, #Victor Ponta Basescu, #Victor Ponta PDL , #presedinte PSD