Ponta: PDL e asa bun ca l-a luat pe Piedone, initiatorul "Scapati Bucurestiul de Udrea"

Joi, 15 Decembrie 2011, ora 23:33
1717 citiri
Ponta: PDL e asa bun ca l-a luat pe Piedone, initiatorul "Scapati Bucurestiul de Udrea"
Foto: Arhiva (Realitatea TV)

Presedintele PSD Victor Ponta a comentat joi seara ca PDL este "asa de bun" in Capitala incat l-a pus sef de campanie la alegerile viitoare pe Cristian Popescu Piedone, inca membru PC cu acte si cel care s-a aflat printre initiatorii campaniei "Scapati Bucurestiul de Elena Udrea".

"In Bucuresti asa de buni sunt PDL-ul si Udrea, seful lor de partid, ca si-au adus ieri un sef de campanie, domnul Piedone, care este membru parte a Partidului Conservator. El e membru in continuare la PC, sa stiti ca nu a plecat de la PC.

Deci Partidul Conservator ala cu Felix, il facea in toate felurile, motan si asa mai departe... Asa de bun e PDL in Bucuresti incat nu sunt in stare sa aiba un om care sa le conduca campania electorala si l-au adus pe un membru al PC.

Domnul Piedone impreuna cu domnul Chiliman si cu domnul Vanghelie sunt cei trei initiatori ai proiectului "Scapati Bucurestiul de Elena Udrea". Deci banuiesc ca Piedone, sef de campanie la PDL, o sa scape Bucurestiul de Elena Udrea si atunci nu pot sa-i urez decat succes lui Piedone", a comentat Ponta anuntul presedintei PDL Bucuresti ca Piedone va conduce campania PDL-UNPR pe Bucuresti.

Ponta a facut aceste declaratii in cadrul clubului de dezbateri politice organizat de presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache. Liderul PSD s-a referit si la atitudinea USL in alegerile care vor urma.

"Un lucru care e valabil peste tot in tara, la toate organizatiile, in seara alegerilor nu vine nimeni la Kiseleff (sediul central al PSD - n.red.) sa ne sarbatorim, sa constatam a doua zi ca ne-am sarbatorit degeaba. Toata lumea sta la sectiile de vot pentru ca ne vor fura la vot, oriunde unul de la noi o sa se bucure prea repede, o sa se uite la televizor 'ahh, uite, am castigat', ne vor fura pana dimineata.

Sediul de la Kiseleff e inchis in seara de duminica, vom fi toti la sediul de campanie sa numaram voturi, si a doua zi dupa ce ne trezim si suntem singuri de voturi atunci sarbatorim (...) Eu de mai multe ori m-au luat prietenii peste picior, mi-au zis daca stiu sa pun dopul la sampanie inapoi", a spus Ponta.

Social-democratul a spus si ca la 1 februarie ar trebui inceputa campania pentru alegeri.

In privinta conducerii PSD sector 1, Ponta a sustinut ca in formula actuala si intr-o formula de colaborare cu PNL se pot castiga alegerile.

"Pe mine nu ma intereseaza sa pierd alegerile cu prietenii mei sau ca le castiga unii care nu-mi sunt prieteni. Pe mine ma intereseaza PSD sa castige alegerile si sa aiba oameni pe care sa nu-i vad vreodata prieteni cu pedelistii si cu Udrea si cu mai stiu eu cu cine...(...) Asta e cel mai grav, sa ai tradatori la tine in partid", a mai afirmat social-democratul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta Piedone Udrea, #Ponta Piedone suspendare Udrea, #Piedone sef campanie PDL , #presedinte PSD