Ziare.com

Ponta: Proiectul de modificare a Statutului functionarilor publici, un abuz

Luni, 01 Martie 2010, ora 20:29

   

Ponta: Proiectul de modificare a Statutului functionarilor publici, un abuz
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca proiectul de modificare a Statutului functionarilor publici "este un abuz evident" al Guvernului Boc si ca presedintele Camerei, Roberta Anastase, a incercat "sa acopere ilegalitatea" acestui Executiv.

"Ne batem pentru legea privind functionarii publici, pentru ca este vorba de un abuz evident al Guvernului Boc (...) Guvernul tine in acest moment la toate functiile deconcentrate pentru propria clientela politica, in mod ilegal, si nu numeste functionari publici asa cum i-ar cere legea.

De altfel, doamna Anastase a incercat astazi sa acopere ilegalitatea Guvernlui Boc printr-o alta ilegalitate, dar din fericire colegii mei au fost atenti si nu se va intampla lucrul acesta", a comentat Ponta.

Orban: PD-L vrea sa impuna cu forta modificarile la Statutul functionarilor publici

Camera Deputatilor a adoptat, luni, pe articole, proiectul de modificare a Statutului functionarilor publici, in absenta reprezentantilor PSD si PNL care au parasit sala ca mod de protest, legea urmand a fi supusa votului in cadrul sedintei de marti.

Anterior adoptarii pe articole reprezentantii opozitiei s-au certat cu cei ai PDL, nefiind de acord cu introducerea legii pe ordinea de zi.

Disputa incepuse mai devreme insa, in cadrul sedintei Biroului Permanent al Camerei, cand presedintele Comisiei de administratie, Sulfina Barbu, a fost acuzata ca a elaborat neregulamentar un raport favorabil legii, intr-o sedinta convocata la repezeala.

Sursa: rNews

Articol citit de 965 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor