Ponta: Puterea foloseste droguri usoare pentru a-si face curaj

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 15:29
1172 citiri
Ponta: Puterea foloseste droguri usoare pentru a-si face curaj

Presedintele PSD, Victor Ponta, este de parere ca o rupere a USL reprezinta o iluzie a Puterii, "care foloseste droguri usoare pentru a-si face curaj".

"Declaratiile reprezentantilor Puterii despre ruperea USL au fost o pacaleala, s-au autoiluzionat. Foloseau niste droguri usoare pentru a-si face curaj, dar nu mai au efect la pedelisti", a afirmat liderul social democrat, intr-o declaratie pentru RFI Romania, care a amintit si despre subiectul motiunii de cenzura.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu afirma, pe 22 aprilie, ca nu are niciun fel de emotii in privinta motiunii de cenzura a USL, lucru perceput drept "o atitudine aroganta", de catre Victor Ponta.

"Este o atitudine aroganta. Cred ca aroganta este principala caracteristica a scurtului mandat al domnului Ungureanu, un gen de aroganta care in general ii indeparteaza orice fel de posibil partener politic. Poate ca-i cea mai mare slabiciune a premierului Ungureanu, o aroganta si o superficialitate neasteptata la acest nivel.

Motiunea noastra de cenzura era o obligatie pentru Opozitie, pentru a prezenta foarte clar care este opinia noastra politica asupra a trei subiecte esentiale si anume privatizarile, impartirea banilor publici catre baronii PDL si incalcarea principiului autonomiei universitare.

In plus, din pacate, iata ca premierul Ungureanu merge mai departe cu un tip de aroganta care nu acopera greselile si au aparut doua noi subiecte cel putin la fel de grave: problema pensionarilor umiliti si desconsiderati de catre Guvern si problema posibilei blocari a fondurilor europene", spune presedintele PSD.

Intrebat de RFI daca se asteapta sa mai plece si alti parlamentari din cercul guvernamental, Victor Ponta a marturisit ca se asteapta ca multi sa nu mai accepte situatia "anormala".

"Nu stiu cine mai pleaca sau nu, ma astept la un singur lucru: ca destul de multi sa nu mai accepte acum situatia absolut umilitoare si absolut anormala, aceea de a fi tinuti in banci, asa cum erau tinuti si de domnul Boc si vad ca sunt tinuti si de domnul Ungureanu", a explicat liderul social democrat.

Citeste mai multe despre Victor Ponta: Ruperea USL, o iluzie a Puterii, care foloseste droguri usoare pentru a-si face curaj!, pe RFI Romania.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”
Cristian Tudor Popescu, critici la adresa AUR: „În România există cineva care se pregătește de război acum, partidul AUR”
Cristian Tudor Popescu a criticat vineri, 21 ianuarie, proiectul de lege depus de AUR, care prevede că fiecare român are dreptul să dețină până la 100 de kilograme de materiale pirotehnice,...
Ce spune Dan Vîlceanu despre Pilonul II de pensii: ”Ar fi neconstituţional să nu îl laşi pe cetăţean să aibă acces la propria proprietate”
Ce spune Dan Vîlceanu despre Pilonul II de pensii: ”Ar fi neconstituţional să nu îl laşi pe cetăţean să aibă acces la propria proprietate”
Ministrul Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a declarat vineri, 21 ianuarie, că nu există în PNRR prevederea conform căreia românii vor primi eșalonat banii din Pilonul II de pensii....