Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ponta: Toate reprosurile facute colegilor sunt facute in particular, nu in presa

Marti, 28 Iunie 2011, ora 12:32
789 citiri
Ponta: Toate reprosurile facute colegilor sunt facute in particular, nu in presa
Foto: Realitatea TV

Presedintele PSD, Victor Ponta, evita sa prezinte motivele pentru care a decis sa-l inlature de la conducerea PSD Bucuresti pe Marian Vanghelie, subliniind ca decizia sa reprezinta o "pregatire pentru cea mai importanta batalie, cea de la alegerile de anul viitor".

Ponta a declarat ca in prima sedinta a Biroului coordonator au fost luate o serie de masuri tehnice, care vizeaza derularea unor intalniri, in perioada urmatoare, cu structurile de conducere de la sectoare, parlamentarii, consilierii generali si cu organizatiile de tineret si de femei.

"Va fi o discutie, un audit, ne deschidem pentru toti cei care vor sa vina alaturi de noi. Nu e suparare, conflict. Orice conflict putem sa-l dezamorsam", a spus Ponta.

Intrebat daca va lua decizii similare si in cazul altor filiale, Ponta a raspuns jurnalistilor "cred ca da, daca va fi cazul".

"E un tratament egal pentru toata lumea. Tratam pe toata lumea la fel, Bucurestiul nu este deasupra altei filiale. Oriunde este momentul sa luam decizii interne, sigur ca o sa luam. Este o pregatire a noastra pentru cea mai importanta batalie, de la alegerile de anul viitor", a explicat Ponta.

Liderul PSD a admis ca pe perioada verii va exista un audit la toate filialele, intrucat PSD se pregateste de alegeri, iar organizatiile se afla intr-o evaluare continua.

Presedintele social democrat a mai precizat ca toate reprosurile facute colegilor sai sunt facute in particular, nu in presa.

Ponta preia sefia PSD Bucuresti, din mana lui Vanghelie

Presedintele PSD Victor Ponta a cerut, luni, in sedinta Comitetului Executiv, inlocuirea lui Marian Vanghelie de la sefia organizatiei PSD Bucuresti, el preluand interimar conducerea acestei organizatii.

Liderul PSD a precizat ca PSD Bucuresti va fi condus de un Birou de coordonare, din care va face parte inclusiv Marian Vanghelie.

Conform unor surse citate de Realitate TV, lui Marian Vanghelie i s-au reprosat relatiile apropiate cu PDL, dar si slabele rezultate ale filialei. Se pare insa ca si disensiunile din cadrul USL Bucuresti cu liderul PNL Andrei Chiliman ar fi contribuit la aceasta decizie.

Vanghelie: Ponta ori va fi prieten cu mine, ori ma va exclude

Marian Vanghelie a declarat, luni seara, in cadrul unei emisiuni TV ca a fost jignit de inlaturarea sa de la controlul organizatiei PSD Bucuresti si a avertizat ca, dupa ce va vedea cat de puternic este, Victor Ponta ori va dori sa fie prieten cu el, ori il va exclude din partid.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Victor Ponta presedinte PSD, #Marian Vanghelie PSD Bucuresti , #presedinte PSD