Ponta: Udrea sa candideze in Tinutul Alice in Tara Minunilor

Luni, 03 Octombrie 2011, ora 19:06
1227 citiri
Ponta: Udrea sa candideze in Tinutul Alice in Tara Minunilor
Foto: gandul.info

Presedintele PSD, Victor Ponta, a criticat luni o afirmatie a ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea, privind o eventuala candidatura in Tinutul Secuiesc, invitand-o pe aceasta sa candideze in "Tinutul Alice in Tara Minunilor".

"Cum este posibil sa te duci tu ministru in Guvernul Romaniei si sa spui o prostie atat de mare, ca tu vei candida in Tinutul Secuiesc? Ca sa inflamezi din nou toate discutiile pe aceasta tema, era prea multa liniste si normalitate? (...) Sa candideze in ce tinut vrea ea, sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor", a comentat Ponta.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a laudat, joi seara, la Miercurea Ciuc, eforturile depuse de autoritatile locale pentru accesarea fondurilor europene, afirmand ca poate va candida la viitoarele alegeri parlamentare in Tinutul Secuiesc.

"Vazand cat de mult suflet am pus si cate lucruri s-au facut aici, fie ca este vorba de drumuri, apa sau canalizare, reabilitare termica, de locuinte ANL, chiar asa cu Guvernul asta, care nu a avut foarte multi bani pentru ca din nefericire am ajuns in timp de criza la conducerea acestui minister si a trebuit sa gestionam fonduri relativ reduse.(...) Ba bazin de inot, ba pationar la Carta.

M-am gandit ca poate ar fi o solutie, dragi colegi, sa vin sa candidez aici, in Tinutul Secuiesc. Atunci probabil si colaborarea noastra ar fi mai buna si nu ar mai fi niciun fel de discutii in ceea ce priveste ce se intampla in judetele Covasna si Harghita", a spus Udrea.

A doua zi insa, vicepresedintele PDL a afirmat ca a glumit in privinta unei eventuale candidaturi la viitoarele alegeri parlamentare in Tinutul Secuiesc si ca va ramane tot in Bucuresti.

"Pentru cei care au luat-o in serios, glumisem ieri cu candidatura in Tinutul Secuiesc (...) Era o gluma, vad ca unii la Bucuresti au luat-o in serios. Nu vor scapa, tot la Bucuresti voi candida, deci nu vor scapa de mine", a spus presedintele PDL Bucuresti.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#conflict Ponta Udrea, #Udrea candidatura Tinutul Secuiesc, #ministrul Turismului, #conflict romani maghiari , #presedinte PSD