Ziare.com

Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 17:35

   

Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, joi, daca Victor Ponta va ramane presedintele PSD pana in 2017, el raspunzand "De ce nu?" si precizand ca data si ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la Consiliul National din luna martie.

Intrebat daca Ponta ramane presedinte al PSD pana in 2017, Dragnea a raspuns, la randul sau, cu o itrebare: "De ce nu?".

Intrebat, ulterior, daca in acest caz, in care Ponta va ramane presedintele partidului pana in 2017, nu se mai face congres, Dragnea a raspuns: "Congres? Asta vom stabili la Consiliul National".

Ponta se gandeste sa nu mai candideze la sefia PSD: Sa nu fiu capitanul unei echipe care pierde

Dragnea a spus ca decizia de a organiza un consiliu national in martie este o decizie statutara, acest for fiind cel care va decide asupra datei si ordinii de zi a congresului.

"Consiliul National este organismul satutar care decide data, ordinea de zi si locul de desfasurare a congresului si, in martie, la Consiliul National, vom decide lucrul asta", a spus Dragnea.

Victor Ponta a fost ales presedinte al PSD in februarie 2010, el fiind reconfirmat, prin vot electronic, la un Congres din 2013. Mandatul unui presedinte la PSD este de patru ani.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1542 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea?

Ce spun eu: Pfui! Zut! Huo!

 

@ MosGerila / Fonta-negritä sef...???!!

dacä nu vrea de bunä voie sä se ducääää...pinä in varä
de la niste bite bine tintite din miinile "pulimii" (cu toatä "garda" lui) o sä conducä olog /ciung..pinä-n veci-veciurilor...karturile la balciuri...!!!?


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor