Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea

Joi, 15 Ianuarie 2015, ora 17:35
2875 citiri
Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, joi, daca Victor Ponta va ramane presedintele PSD pana in 2017, el raspunzand "De ce nu?" si precizand ca data si ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la Consiliul National din luna martie.

Intrebat daca Ponta ramane presedinte al PSD pana in 2017, Dragnea a raspuns, la randul sau, cu o itrebare: "De ce nu?".

Intrebat, ulterior, daca in acest caz, in care Ponta va ramane presedintele partidului pana in 2017, nu se mai face congres, Dragnea a raspuns: "Congres? Asta vom stabili la Consiliul National".

Ponta se gandeste sa nu mai candideze la sefia PSD: Sa nu fiu capitanul unei echipe care pierde

Dragnea a spus ca decizia de a organiza un consiliu national in martie este o decizie statutara, acest for fiind cel care va decide asupra datei si ordinii de zi a congresului.

"Consiliul National este organismul satutar care decide data, ordinea de zi si locul de desfasurare a congresului si, in martie, la Consiliul National, vom decide lucrul asta", a spus Dragnea.

Victor Ponta a fost ales presedinte al PSD in februarie 2010, el fiind reconfirmat, prin vot electronic, la un Congres din 2013. Mandatul unui presedinte la PSD este de patru ani.

#Victor Ponta sef PSD, #Victor Ponta Dragnea PSD, #Victor Ponta candidat sefie PSD , #presedinte PSD
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Ponta va ramane presedinte al PSD pana in 2017? Ce spune Dragnea?