Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

PSD are datorii "istorice" de 6,6 milioane de euro

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 21:49
2235 citiri
PSD are datorii "istorice" de 6,6 milioane de euro
Foto: Arhiva

PSD are datorii "istorice" de 6,6 milioane de euro, conform unui raport prezentat luni in sedinta CEx a PSD, acestea datand dinaintea congresului partidului, cand Victor Ponta a fost ales presedinte, potrivit unor surse social-democrate.

Potrivit lui Victor Ponta, a fost finalizat un raport de audit privind situatia financiara a partidului, realizat de o firma specializata, insa liderul PSD a evitat sa comenteze oficial suma vehiculata.

Cu toate acestea, Ponta a anuntat, la finalul sedintei CEx, ca s-a luat decizia achizitionarii sediului central al partidului, prin contractarea unui credit bancar pe sapte ani.

Ponta a confirmat faptul ca in vederea cumpararii sediului se pot face donatii de maxim 5.000 de lei din partea persoanelor fizice.

"Nu avem niciun fel de datorie la nicio institutie publica, inclusiv RA-APPS-ul, am platit toate datoriile, am ramas cu datorii la firmele private", a precizat Ponta. El a mentionat ca este vorba de un credit bancar pe sapte ani, rata lunara urmand a fi achitata din alocatia bugetara a partidului de la bugetul de stat, iar cuantumul acesteia va fi "un pic mai mare decat chiria (catre RA-APPS, n.r.), care in acest moment e de 400 de milioane de lei vechi".

Sponsorii partidului sunt invitati sa sustina achizitionarea sediului central al PSD prin donatii intre 5.000 de lei si 20.000 de lei. Documentul adresat membrilor CEx al PSD mentioneaza ca decizia de achiztionare a cladirii a fost luata de Biroul Permanent din 4 aprilie 2011, iar "pentru efectuarea acestui demers s-a hotarat demararea procedurilor de achizitionare, precum si strangerea de fonduri, prin donatii, care sa ne permita cumpararea sediului".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
#PSD datorii, #PSD credit sediu RAAPPS , #presedinte PSD
Comentarii
L
l.E.Feher
rank 1
rata lunara urmand a fi achitata din alocatia bugetara a partidului de la bugetul de stat
Poza bum
bum
rank 5
sa intre Voicu in actiune ! in 24 de ore si 30 de minute , PSD-ul va avea un plus istoric inegalabil ! ce face Voicu in cateva minute , nu reuseste nici Rockfeler in o mie de generatii ! daca Voicu si Vanghelie fac o cooperativa , FMI da faliment