Victor Ponta: Mai multi pedelisti se pregatesc sa treaca in USL

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 13:37
3176 citiri
Victor Ponta: Mai multi pedelisti se pregatesc sa treaca in USL

Mai multi membri ai PDL se pregatesc sa paraseasca acest partid, a lasat sa se inteleaga Victor Ponta, presedintele PSD, fara sa dea detalii.

Potrivit spuselor sale, cand USL a facut alegerile pentru candidatii la diferite functii din cele doua partide, PNL si PSD, se aveau deja in vedere anumite persoane. "Nu va pot da exemple. Oamenii care fac aceste gesturi stiu ca se afla sub monitorizare. Eu stiu parlamentari care au plecat de la PSD la UNPR si stiu ca-s monitorizati mereu sa nu se intoarca la PSD. Este dincolo de limita legii intr-o tara democrata", a declarat Victor Ponta, la Romania TV, in legatura cu plecarea lui Sorin Frunzaverde din partidul de guvernamant si alaturarea de liberali.

Ponta a adaugat, de exemplu, ca primarul din Resita, Mihai Stepanescu, va trece la PSD, regiunea transformandu-se din una portocolie, intr-una social-democrata.

"Cei foarte multi care ne-au cautat in ultima perioada stiu ca fie ca se afla cand se vad cu noi, fie a doua zi au primit control de la ANAF, li s-a deschis un dosar. Asa s-a creat aceasta majoritate. Asta e modul in care s-a tinut majoritatea acutala pana in acest moment. In disperare de cauza, PDL si UNPR vor apela la aceleasi metode", a comentat Ponta, care a adaugat ca acesta poate fi inceputul sfarsitului pentru democrat-liberali.

Ulterior, deputatul PDL Mircea Toader a declarat ca nu stia despre mutarile unor alesi PDL la USL. "Nu stiam despre acest lucru. Nu poti sa clamezi ca trei ani si jumatate esti impotriva migratiei, dupa care sa spui ca este foarte bine ca ceilalti vin la noi. PSD au cules tot ce puteau sa culeaga in perioada 2000-2004", a precizat deputatul democrat liberal, cu trimitere la Victor Ponta si PSD.

"Ma astept sa vad PDL intr-o degringolada totala. Cand am facut declaratia ca principalul partid va fi cel al lui Diaconescu, am fost luat in ras, dar asa se va intampla si nu e neaparat bine pentru Romania", a precizat liderul PSD.

Ponta nu a ratat ocazia pentru a critica asupru coalitia de la guvernare, pe care o considera un "sistem mafiot, bazat pe bani publici, coruptie si interese comune". "PDL este un sistem de drenare a banului public, in care ori participi cu ei, ori esti eliminat", a atacat presedintele USD.

El a adaugat ca, dupa ce PDL a cheltuit foarte multi bani pentru propoganda conform careia USL se destrama, este evident faptul ca, asa cum spune un proverb romanesc, "cine sapa groapa altuia cade in ea".

Citeste si:
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov, că a hotărât să candideze la preşedinţia României, afirmând că îi este...
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Marcel Ciolacu a scris, marţi pe Facebook, că face un ultim apel către colegii din Coaliţie, înainte de şedinţa de miercuri. El spune că pensiile speciale care ne costă peste 2 miliarde de...