Victor Ponta: Traian Basescu vrea sa distruga PSD

Sambata, 24 Aprilie 2010, ora 21:49
5938 citiri
Victor Ponta: Traian Basescu vrea sa distruga PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sambata, la Iasi, ca Traian Basescu si PD-L vor sa distruga PSD, declansand cel mai puternic atac de distrugere a organizatiei social-democrate, transmite corespondentul NewsIn.

"Dupa alegerile din decembrie, s-a declansat cel mai puternic atac pentru distrugerea noastra ca partid. Nimic nu a fost intamplator, nici dosare penale cu stenogramele, nici plecarile din partid, nici luptele interne. Vreau sa va spun ca lucrurile astea se vor intampla in continuare, pentru ca Traian Basescu si PD-L stiu ca daca nu ne distrug acum, noi vom castiga urmatoarele alegeri. Vreau sa intelegeti ca tot ce inseamna putere in acest stat, de toate tipurile, a fost si este concentrata impotriva PSD. Nu le este frica de altcineva decat de noi", a spus Ponta, in cadrul unui discurs tinut la Conferinta Judeteana a PSD Iasi.

Potrivit lui Ponta, asupra PSD este si un "blestem", care apasa intregul partid de cinci - sapte ani in ceea ce priveste luptele interne. Acesta afirma ca unul dintre cele mai importante obiective ale lui si ale lui Liviu Dragnea in perioada urmatoare este de a opri aceasta batalie interna.

"Eu cred ca in continuare stam in doua capcane. In primul rand, este batalia interna. A doua capcana este aceea de a discuta intotdeauna despre ceea ce vrea domnul Basescu. Cum vrem sa vorbim de somaj, apare un dosar al unuia. Cand vrem sa vorbim de legea educatiei, apare Boc ca vrea sa schimbe Constitutia. Cand vrem sa discutam de pensii sau salarii, apare doamna Udrea care promoveaza turismul. De fiecare data ei ne dau teme stupide, neserioase", a mai spus Ponta.

Presedintele PSD s-a referit in discursul sau si la plecarile din PSD din ultima perioada, precizand ca cei care au facut acest gest erau si inainte de alegerile prezidentiale "oameni sub acoperire ai lui Traian Basescu".

#Ponta Basescu distrugere PSD, #Victor Ponta Basescu PSD , #presedinte PSD