Ponta amana prezentarea candidatilor la europarlamentare, insa dezvaluie ca Tudose este al treilea pe lista Pro Romania

Marti, 26 Martie 2019, ora 19:46
4784 citiri
Ponta amana prezentarea candidatilor la europarlamentare, insa dezvaluie ca Tudose este al treilea pe lista Pro Romania
Foto: Andreea Alexandru / Mediafax Foto / Hepta.ro

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat, marti, ca amana pentru miercuri, la ora 10:00, prezentarea listei candidatilor pentru alegerile europarlamentare, avand in vedere starea de sanatate a fostului premier Mihai Tudose, care a suferit un infarct.

"In mod normal, voiam sa va prezentam lista candidatilor. Din pacate, am avut un eveniment cu totul si cu totul neasteptat si putem sa amanam aceasta lista a candidatilor pentru maine, la ora 10:00. Eram la masa mai multi colegi cu Mihai Tudose, s-a simtit rau, au venit SMURD-ul si Ambulanta.

Vreau sa spun doua lucruri, nefiind medic: in primul rand, imi doresc foarte tare ca familia lui sa treaca peste acest moment si avem toata increderea ca Mihai va reveni in echipa Pro Romania, pentru ca avem nevoie de el. Voiam sa-l anunt, il voi anunta maine, la ora 10:00, ca Mihai este candidatul numarul trei pe lista, dar cea mai importanta este sanatatea", a precizat Ponta.

Fostul premier Mihai Tudose a suferit, marti, un infarct miocardic si a fost transportat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare "Prof. dr. C.C. Iliescu", unde i-au fost puse doua stenturi.

"Sunt bine. Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorita profesionalismului si promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din Romania, totul a trecut cu bine! Multumesc intregii echipe medicale si tuturor celor care s-au gandit la mine in aceste momente! Ne vedem in 2 zile inapoi la treaba! Avem o multime de lucruri bune de facut!", a transmis Mihai Tudose pe Facebook, in cursul serii.

#Ponta Pro Romania, #Tudose Pro Romania , #Pro Romania
Comentarii
Poza Braila
Braila
rank 5
Pe care lista este primul??
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Recunosc ca listele PSD2 nu ma intereseaza. Cat despre tovarasul