Un deputat Pro Romania dezvaluie ca Ponta a pus un condamnat la conducerea unei filiale

Miercuri, 27 Noiembrie 2019, ora 20:59
10583 citiri
Un deputat Pro Romania dezvaluie ca Ponta a pus un condamnat la conducerea unei filiale
Foto: Arhiva (Guvernul Romaniei)

Emilia Meirosu, unul dintre deputatii Pro Romania care au fost suspendati din functii dupa ce au votat Guvernul Orban, dezvalui ca Victor Ponta l-a desemnat pe condamnatul Octavian Goga (ex PMP) sef de filiala la Covasna.

"Domnule Ponta,

Noi am fost rai si tradatori pentru ca n-am fost de acord ca Viorica Dancila sa mai ramana premier interimar si am votat Guvernul Orban. Mai pe scurt, am facut intocmai ce si-au dorit romanii. Si, dupa cum ati vazut, daca ati avut timp sa va uitati pe rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale, am avut dreptate.

Ne-ati suspendat din partid, ne-ati luat functiile, ne-ati numit in tot felul, ne-ati pus la colt, in incercarea de a-l concura pe Dragnea. Nu stiu daca ati reusit sa-l intreceti, dar, fara cea mai mica indoiala, v-ati ridicat la inaltimea de jupan, asa cum, candva, il caracterizati pe fostul presedinte al PSD.

Ati spus ca ProRomania e altfel, dar ati sfarsit aratand unei tari intregi ca pumnul in gura a fost importat cu succes.

Si nu va lasati, continuati sa aratati ca Pro Romania e altfel. Conducerea partidului l-a imputernicit pe domnul Octavian Goga sa conduca organizatia Covasna. Deci, domnul Goga, deputatul PSD (ales pe listele PMP) care, la inceputul lunii octombrie, si-a pierdut mandatul pentru ca a fost condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, e coordonator al organizatiei Covasna.

Atunci, am votat pentru ca legea sa triumfe si domnul Goga sa paraseasca Parlamentul. Ati votat chiar si dumneavoastra! Reevaluare, nu?! Consecventa si o stanga reformata, nu?!", scrie pe Facebook Emilia Meirosu, care publica si documentul cu decizia.

Acelasi deputat ii reproseaza lui Ponta decizia de suspendare, dar si retragerea sprijinului politic fata de Mihai Tudose.

"Domnule Ponta, bine ca m-ati suspendat din partid, ca doar coordonam organizatia cu cel mai mare scor la alegerile europarlamentare, Braila. Bine ca i-ati suspendat pe fondatorii partidului! Bine ca l-ati scos de pe site-ul partidului pe Mihai Tudose, care, la Braila, a aratat ce inseamna sa castigi alegerile! Dar si mai bine ca ati pus un condamnat definitiv sef al organizatiei Covasna!

Ati vorbit despre Braila folosind cuvantul "bodega", deci nu ma mai mira chiar nimic in ceea ce va priveste. Mihai Tudose si noi, cei din "bodega", am facut ce dumneavoastra n-ati fost in stare la Gorj, adica sa obtinem un scor cu 2 in fata la alegerile europarlamentare!

Din pacate, ati reusit sa compromiteti un proiect superb! Azi ne injurati pe noi, maine ii veti injura pe cei care vor avea curaj sa vorbeasca! Azi ne puneti pe noi la zid, maine vor urma cei care ies din "garnizoana"! Deci care e diferenta intre ce facea Dragnea si ce faceti dumneavoastra?

Colegii care azi ne jignesc, la ordinele lui Ponta, trebuie sa se gandeasca bine la faptul ca vor urma, ca altcineva ii va jigni pe ei atunci cand vor iesi din ordinele liderului suprem.

Domnule Ponta, spuneati ca la Pro Romania nu va fi niciodata ca la PSD, sincer, daca va uitati in jur, nu vi se pare ca PSD-ul lui Dragnea era un mic copil?", adauga Meirosu.

Pe 6 noiembrie, Pro Romania a hotarat sa ii sanctioneze pe parlamentarii partidului care au votat pentru investirea Guvernului Orban: au fost revocati din functiile de coordonatori judeteni si li s-a retras sprijinul politic pentru toate functiile detinute in Legislativ.

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta ProRomania Goga condamnat , #Pro Romania