Dan Mihalache, atac la Ponta: Ipocrizie care trece de limita bunului simt

Duminica, 17 Ianuarie 2016, ora 14:12
4673 citiri
Dan Mihalache, atac la Ponta: Ipocrizie care trece de limita bunului simt
Foto: Facebook/Dan Mihalache

Seful cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, l-a atacat, duminica, pe o retea de socializare pe Victor Ponta, care a comentat recent pe aceeasi platforma situatia din Republica Moldova.

"In loc sa scrie prostii pe Facebook despre presedintii Iohannis si Timofti, domnul Victor Viorel Ponta, daca era atat de interesat despre destinul Republicii Moldova, ar fi putut sa faca cateva lucruri mai simple. De pilda, sa vorbeasca cu partenerii lui politici din Republica Moldova, sa ii sfatuiasca sa nu destrame coalitia de guvernare.

Sa-i intrebe de ce era nevoie ca Guvernul Strelet sa fie inlocuit... Sa-i indemne la prudenta si sa-i descurajeze pe prietenii sai, cu care are atatea poze, in dorintele de a acapara toata puterea politica in statul vecin. Victor Viorel Ponta stie foarte bine realitatile politice din Republica Moldova si tocmai de aceea atitudinea sa este de o ipocrizie care trece de limita bunului simt", a scris pe Facebook/Dan Mihalache.

Ponta, despre R.Moldova: Am exportat prostia la Chisinau. Iohannis ar trebui decorat de Putin! (Video)

Recent, tot pe Facebook, Ponta a sustinut ca in Republica Moldova este "haos total", victoria fortelor pro-ruse fiind "o certitudine" si ca Romania a reusit in ultimele luni sa exporte peste Prut "prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti".

"Timp de mai multi ani Romania a investit enorm in Moldova si bine a facut - sentimente, bani, proiecte, capital international si incredere. (...) In ultimele doua luni am reusit insa sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti!!! Tradarea Bucurestiului este cu atat mai condamnabila cu cat nu ne mai aflam in 1940, singuri impotriva unei URSS formidabil de puternic!

Deci azi e pura lasitate si prostie! Cand cei de la Chisinau aveau cea mai mare nevoie de sprijinul nostru liderii nostri politici au plecat in vacanta!", scrie Victor Ponta, facand trimitere la Klaus Iohannis, care si-a petrecut sarbatorile in Florida.

In aceeasi zi, fosul premier a readus in atentie un episod mai vechi de pe scena politica romaneasca.

Iohannis, prima reactie la criza politica din R. Moldova. Cum raspunde atacului lui Ponta

"In 2009 o majoritate parlamentara clara si transparenta l-a propus pe Klaus Iohannis Prim-Ministru, iar Presedintele Basescu a refuzat sa-l nominalizeze si l-a desemnat pe Croitoru! Iohannis (si noi toti, pe buna dreptate) a denuntat ferm acel abuz!

Ianuarie 2015 - la Chisinau Presedintele Moldovei Timofti refuza o propunere majoritatii absolute formate in jurul PDM si numeste candidat de Premier o persoana din Administratia Prezidentiala - acelasi Iohannis spune ca face foarte bine!

Daca nu ar fi de plans, am putea rade!", a scris Ponta pe Facebook.

A.G.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Dan Mihalache atac Ponta, #Dan Mihalache atac Facebook, #Dan Mihalache Moldova Ponta , #PSD
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Ponta si Mihalache sunt doua sharle.
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5