De la cititori: Victor Ponta o da din santaj in santaj

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 23:41
1689 citiri
De la cititori: Victor Ponta o da din santaj in santaj

Intr-una din iesirile sale televizate de saptamana trecuta, Victor Ponta spunea ca PSD nu participa la dezbaterile la bugetul de stat pe anul 2011, pana cand PD-L nu o va inlocui pe Roberta Anastase de la sefia Camerei Deputatilor, fara sa ia in calcul ca aceasta decizie i-ar putea afecta pe romani.

Sa dam putin timpul inapoi si sa ne amintim de ce Victor Ponta insista atat de mult pe aceasta tema, devenita deja rasuflata si plictisitoare. Cand a fost de s-a votat Legea Pensiilor, desigur ca Roberta Anastase a gresit. Si orice greseala se pedepseste.

Atunci, PSD ar fi cerut, potrivit Robertei Anastase, nici mai mult nici mai putin decat 127 de miliarde de lei ca sa iasa din sala de sedinte si sa nu voteze, ca astfel legea sa treaca fara probleme si fara imbunatatirile care-i puteau fi aduse.

Atunci, in noaptea aceea, tarziu, departe de ochiul si timpanul presei, Victor Ponta i-a tradat pe romani, pe pensionari, de grija si de mila carora plange de fiecare data cand iese pe tv-uri, punand pe prim plan interesele partidului sau.

Daca PSD ar fi fost in sala si daca ar fi fost corect, infrangea PD-L la vot pentru ca erau mai multi parlamentari de la PSD si astfel legea nu ar fi trecut si poate ar fi avut sanse sa fie imbunatatita.

Dar Victor Ponta a preferat sa stea pe sala impreuna cu toti parlamentarii din partidul sau, oferindu-i Robertei Anastase libertatea de a face ce crede de cuviinta ca Legea Pensiilor sa treaca, mai mult pe dupa cires decat din vot si sa fie trimisa la Cotroceni pentru promulgare.

Abia dupa trei zile cand poate a realizat ca nu va primi banii ceruti, ca de fapt s-a pacalit singur, Victor Ponta a facut publica greseala Robertei Anastase si de atunci cere insistent ca aceasta sa fie scoasa de la sefia Camerei Deputatilor.

Ca sa se procedeze corect si vinovatii sa plateasca, atunci si Victor Ponta trebuie pedepsit pentru ca daca era in sala, daca vota, Legea Pensiilor nu ar fi trecut si nici nu ar fi existat frauda Robertei Anastase.

Acum cu discutiile care vor urma sa aiba loc pe bugetul de stat pe 2011, Victor Ponta actioneaza in stilu-i bine cunoscut.

Din toata aceasta raca si lupta pentru putere, lupta continua si inutila care nu face bine nimanui dar rau tuturor, ca intotdeauna, romanii simpli vor avea de pierdut, platitorii de taxe si impozite, cei de pe urma carora politicienii isi primesc salariile si traiesc bine, lucru de care ar trebui sa tina cont toti politicienii, nu numai Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Ponta santaj, #Ponta santaj Anastase, #santaj Legea Pensiilor , #PSD