Dragnea: PSD crede ca Ponta e cel mai bun candidat la presedintie. Si el e convins

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 23:44
2278 citiri
Dragnea: PSD crede ca Ponta e cel mai bun candidat la presedintie. Si el e convins
Foto: Pro TV

PSD crede ca Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidentiale, iar Victor Ponta este convins ca reprezinta cea mai buna solutie pentru functia de sef al statului, a declarat, luni, presedintele executiv al social-democratilor, Liviu Dragnea.

"PSD crede ca Victor Ponta este cel mai bun candidat pentru prezidentiale si, intr-un termen rezonabil, vom avea o discutie serioasa in partid in ceea ce priveste aceasta candidatura.

PSD nu face ceva anume sa-l convinga pe Victor Ponta, in primul rand Victor Ponta trebuie sa fie convins si eu cred ca este convins ca este cea mai buna solutie pentru aceasta functie", a declarat Dragnea, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari.

Dragnea a mai spus ca Ponta va candida la prezidentiale daca PSD va considera ca acesta stapaneste calitatile de presedinte, pe care le-a expus recent la evenimentul de lansare a candidatilor PSD pentru europarlamentare.

Ponta: Antonescu poate fi candidat in cazul refacerii USL. Noi nu vom mai fi prieteni

"Victor Ponta a facut o declaratie corecta si responsabila. A facut intai, in cateva cuvinte, un portret de viitor presedinte asa cum crede domnia sa ca trebuie sa fie un presedinte normal in Romania. Si daca PSD va considera ca aceste calitati sunt stapanite de Victor Ponta, atunci el va candida", a mai spus Dragnea.

Ponta: Daca considerati ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, bineinteles ca voi fi

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la lansarea eurocandidatilor aliantei PSD-UNPR-PC, ca alianta va fi castigatoare inclusiv in noiembrie 2014, el precizand: "Daca considerati ca trebuie sa fiu candidat la Presedintie, bineinteles ca voi fi".

In ce conditii va candida Ponta la presedintia Romaniei

Potrivit premierului, presedintele Romaniei nu va fi si nu trebuie sa fie nici presedintele PSD, PC, UNPR sau PPDD.

"Eu cred cu adevarat ca impreuna cu dumneavoastra vom gasi acel presedinte si il vom sprijini. Voi fi in prima linie a acestei batalii. De data aceasta cred ca voi castiga, de data aceasta cred ca vom castiga. Daca veti considera ca eu trebuie sa fiu, binenteles ca voi fi", a spus Ponta.

Potrivit acestuia, un presedinte uneste si nu dezbina, face cinste Romaniei si nu face pe nimeni de rusine, isi iubeste concetatenii si manifesta compasiune.

Ponta: Nu o sa il regret pe Basescu. Antonescu nu va ajunge la Cotroceni!

"Eu cred ca un adevarat presedinte este cel care promoveaza dialogul in special cu cei care nu sunt de acord cu el, pentru ca un presedinte este al tuturor romanilor. Vreau sa cred ca un presedinte isi iubeste si isi respecta in primul rand propria familie, si familia oricarui alt cetatean. Cred in aceasta valoare", a mai spus Ponta.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Liviu Dragnea Victor Ponta candidat PSD, #Victor Ponta candidat prezidentiale , #PSD
Comentarii