PDL: Priviti-l astazi pe Vadim Tudor si il vedeti pe Victor Ponta de maine!

Marti, 16 August 2011, ora 16:38
1623 citiri
PDL: Priviti-l astazi pe Vadim Tudor si il vedeti pe Victor Ponta de maine!
Foto: Arhiva

Presedintele PSD, Victor Ponta, este "mediocru si habarnist, rau si agresiv" si ii calca pe urme lui Corneliu Vadim Tudor, sustin liderii PDL.

"Dupa ce s-a jucat de-a Che Guevara si de-a Mao, Victor Ponta tine sa se joace si de-a Stalin, dar ceea ce-i iese e doar o caricatura proasta a lui Corneliu Vadim Tudor. Strigand in gura mare prin targuri si prin piete, prin studiouri de televiziune dispuse sa-l gazduiasca si prin sedinte caraghioase de partid cum va aresta el pe unul sau pe altul, Victor Ponta spera sa castige voturi. Aceasta atitudine vorbeste de la sine despre calitatea lui politica, dar si despre limitele sale atat de stramte", se arata intr-un comunicat al PDL, citat de

Mediafax.

Ddemocrat-liberalii sustin ca Victor Ponta incepe sa semene din ce in ce mai mult in discurs cu Vadim Tudor al anilor '90. "Victor Ponta ii calca pe urme lui Vadim Tudor. Ii dorim succes! Priviti-l astazi pe Vadim Tudor si il vedeti pe Victor Ponta de maine. Mediocru si habarnist, rau si agresiv, Victor Ponta nu reuseste, insa, sa impresioneze pe nimeni. Reamintim ca vremea guvernului Nastase, cand Victor Ponta facea parte din cabinet, iar actiunile justitiei se decideau in sedinte de partid si se consemnau in stenograme, a trecut. Ca o dovada in plus a inadecvarii lui Victor Ponta la Romania de azi, el pare a fi singurul cetatean roman care traieste, inca, sub ministeriatul doamnei Stanoiu", se mai arata in comunicatul PDL.

Democrat-liberalii sustin ca, in prezent, in Romania, procurorii si judecatorii sunt independenti, au toate garantiile legale pentru independenta politica si au suficienta experienta pentru a indeplini actul de justitie conform legii, "si nu conform listelor lui Victor Ponta".

Pedelistii mai scriu ca "Victor Ponta se afla intr-o grava deriva", aratandu-se convinsi ca nu va fi prim-ministru, iar USL nu va castiga majoritatea sufragiilor romanilor.

Reactiile PDL vin dupa ce liderul PSD a declarat, luni, despre Gheorghe Flutur ca este exponentul "ciocoiului portocaliu" si ca in Gorj este cunoscut ca "ucigasul de gaini". Victor Ponta a mai declarat ca parlamentarii USL vor sa fie aprobata o lege prin care sa se interzica mita electorala bugetara, aceasta urmand sa fie numita "Legea anti-Udrea", aratand ca Udrea este substantiv comun pentru "spaga bugetara".

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Ponta Vadim Tudor PDL , #PSD