Ponta: Anul trecut, Basescu era mincinos, acum este iresponsabil

Joi, 09 Decembrie 2010, ora 21:11
1913 citiri
Ponta: Anul trecut, Basescu era mincinos, acum este iresponsabil
Foto: ziarulprofit.ro

Presedintele PSD, Victor Ponta, l-a critcat, joi, pe seful statului pentru ordonanta de Guvern privind indemnizatiile pentru mame si concediul maternal, acuzandu-l ca, in comparatie cu anul trecut, cand era doar mincinos, acum este si iresponsabil.

"Basescu nu a fost nici inainte de alegeri si nici acum nu este responsabil. Mai indatoram tara cu patru miliarde pentru doamna Udrea sau marim bugetul administratiei prezidentiale. Basescu este un presedinte care 'spune dupa mine, potopul. Hai sa cheltuim ce se mai poate acum, din 2012, treaba celor de la PSD sau de la PNL, nu conteaza, treaba lor cum se descurca dupa aia. Este un semn mai mare de iresponsabilitate decat anul trecut, cand a facut promisiuni mincinoase, desi avea cifrele. Atunci, era mincinos, acum este iresponsabil", a declarat Ponta, invitat la Antena 3.

Victor Ponta a amintit ca, de obicei, cei la Putere au niste programe, iar cei din Opozite le critica.

Mamele vor alege daca stau acasa un an sau doi - a decis Guvernul

"In cazul de fata, noi am venit cu niste programe, si cei de la Putere le critica. Uitati-va ce s-a intamplat cu Legea indemnizatiilor pentru mame. Habar n-au avut de la inceput. Seara au vrut sa taie, dimineata a zis Basescu ca nu mai taie. A doua zi a venit UDMR si a zis ca taie doar jumatate", a punctat pesedistul.

Udrea ar opta pentru concediul de un an pentru cresterea copilului, daca ar fi cazul

"Mi-a placut, totusi, declaratia doamnei Udrea, care a spus ca nu poti sa stii ce decizie ar lua o mama, decat daca esti in situatia respectiva. Totusi, ea nu este pusa in aceasta situatie, dar stie. De aici, firul logic de tip Basescu", a continuat Ponta.

"Videanu ar trebui sa mearga la Tragu Jiu doar la inchisoare"

Liderul PSD a comentat si vizita de joi la Targu Jiu a fostului ministru al Economiei Adriean Videanu, huiduit de pensionari.

Adriean Videanu, huiduit la Targu Jiu (Video)

"Intr-o tara normala, domnul Videanu ar fi trebuit sa mearga la Targu Jiu doar pentru proces. Sau pentru inchisoare, ca e si inchisoare acolo. Domnul Videanu este ministrul care a semnat contracte cu baietii destepti pana in 2012. Pentru cat rau le-a facut Videanu, oamenii aia, pe care i-a distrus, au fost prea linistiti. Tupeul este singurul lucru pe care il are Videanu. In rest, cinste sau altceva, nu are", a adaugat Ponta.

Legat de pensionarii cu venituri de peste 740 lei, obligati sa achite, de anul viitor, contributii de sanatate, seful PSD sustine ca este o alta tactica prin care membrii Puterii sa isi "umfle buzunarele".

Pensionarii cu peste 740 de lei si revolutionarii vor achita contributii de sanatate (Video)

"Basescu a inceput razboiul cu pensionarii, cu bugetarii era deja intr-un razboi puternic. Profesorii sunt deja dusmanii lui, doctorilor le-a zis sa plece din tara. (...) Cea mai mare minciuna din ultimii 20 de ani in Romania, si s-au spus multe minciuni, sa le spui ca trebuie sa tai, ca nu mai sunt bani. Adevarul e ca vrei sa furi de la ei ca sa dai alor tai", a subliniat pesedistul.

Ponta a raspuns si declaratiilor de miercuri ale lui Traian Basescu, care l-a acuzat ca minte, legat de alegerile prezidentiale din 2009. Totodata, seful statului a precizat ca partas la minciuna este si fostul lider PSD, Mircea Geoana, explicand ca mizeria din spatele acestuia este si motivul pentru care nu l-a lasat sa dea onorurile armatei.

Basescu, despre "tara de mamicute si bebelusi", minciunile lui Geoana si viitorul lui Boc

"Domnul Basescu s-a ramolit. El a uitat ca eu am spus ca avut subiectul. Era prea multa mizerie, voia sa primeasca si el putina... Dar e mult mai putina decat in spatele doamnei Anastase, sa nu uitam", a conchis liderul PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Ponta PSD, #Victor Ponta Traian Basescu, #Ponta Basescu mincinos, #ponta mizerie geoana , #PSD