Ponta anunta ca va depune amendamente la Legea salarizarii. Lucreaza la ele cu Constantin si Teodorovici

Miercuri, 03 Mai 2017, ora 16:48
7033 citiri
Ponta anunta ca va depune amendamente la Legea salarizarii. Lucreaza la ele cu Constantin si Teodorovici

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, la Parlament, ca, alaturi de senatorul PSD Eugen Teodorovici si de deputatul ALDE Daniel Constantin, lucreaza la o serie de amendamente pe care le vor depune la Legea salarizarii unitare.

"Deocamdata lucrez la niste amendamente la Legea salarizarii care chiar cred ca sunt importante si pe care o sa le depun. Se face in Legea salarizarii o nedeptate si o greseala dupa parerea mea privind salarizarea consilierilor de integrare europeana.

Si impreuna cu domnul Teodorovici, care a fost un foarte bun ministru al Fondurilor Europene si care chiar m-a ajutat atunci si impreuna cu domnul Daniel Constantin care a si lucrat cu fonduri europene - a fost si el consilier acum 10-12 ani - o sa facem un amendament ca sa ramana la salarizarea de acum ca ei pierdeau niste bani si nu era desteapta treaba", a afirmat Victor Ponta.

Intrebat daca are sustinere pentru acest amendament, deputatul a sustinut ca este "un detaliu", nu o chestiune politica.

"E vorba de cativa oameni, nu foarte multi, nu are nici mare impact bugetar, cred ca atunci cand faci o lege atat de complicata iti scapa foarte multe detalii si intamplator, aici, au ajuns la noi cei in cauza si chiar au dreptate", a completat Victor Ponta.

Social-democratul a mai precizat ca va mai sustine un amendament cu privire la salarizarea personalului neclerical.

"O sa sustin un alt amendament. Eu sunt cel care am dat ordonanta pentru personalul neclerical, sa aiba salariul la nivelul salariului minim pe economie. Acum Legea salarizarii le taie banii. Nu e vorba de multi oameni, nu e vorba de o problema - cade bugetul de la asta, cum sa nu sustin eu, cand eu am dat ordonanta?", a conchis deputatul PSD.

Fostul co-presedinte ALDE Daniel Constantin a fost exclus saptamana trecuta din partid.

Citeste mai multe despre:

Citeste si:
Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc marți. Prețurile la energie, subiectul principal
Liderii coaliției de guvernare se întâlnesc marți. Prețurile la energie, subiectul principal
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că marţi va avea loc o întâlnire a liderilor coaliţiei de guvernare în care se va discuta în primul rând despre preţurile la energie....
Ce ne spune alăturarea filorusului Teodosie cu președintele Iohannis
Ce ne spune alăturarea filorusului Teodosie cu președintele Iohannis
Prezența arhiepiscopului Tomisului la ceremoniile de Ziua Marinei poate valida mitul permanentei oscilații a României între Est și Vest. „Nu ne vom opri aici”, a spus președintele...
Comentarii