Ponta, aproape isteric: Meritam sa fim condusi de hoti

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 22:04
4358 citiri
Ponta, aproape isteric: Meritam sa fim condusi de hoti
Foto: Arhiva

Scandalul Roberta Anastase - Victor Ponta care a evoluat pe parcursul zilei de marti de la insulte la acuzatii penale si mediatizarea acestuia l-au adus in pragul isteriei pe seful PSD care a tinut sa intervina intr-o emisiune televizata pentru a declara sus si tare ca "meritam sa fim condusi de hoti".

De ce? Pentru ca posturile de stiri toaca mailul primit de Roberta Anastase, care, potrivit dansei, ar demonstra incercarea PSD de a-si vinde voturile la Legea pensiilor, in loc sa discute despre soarta pensionarilor si frauda din Parlament de care se face vinovata Puterea.

Intr-o interventie telefonica la "Ora de foc" de la Realitatea TV, Ponta a vituperat ca mass-media "nu discuta despre hotul prins, Roberta Anastase", ci despre o "petarda" aruncata de aceasta cu "tupeu" si "nesimtire" ca sa se apere dupa ce a fraudat votul la o lege esentiala in Parlament.

"Orice discutie serioasa pe legea pensiilor si frauda nu mai e importanta. Importanta e ca o domnisoara prinsa la furat a iesit si a zis ca si altii sunt vinovati (...) O tara incapabila sa discute de fondul problemei (Legea pensiilor - n.red.) isi merita conducatorii hoti", a rostit raspicat Victor Ponta, lansand acuzatii la adresa televiziunilor de stiri care toata seara au tocat mailul buclucas primit de presedintele Camerei Deputatilor.

Liderul PSD sustine ca s-a saturat sa se justifice de fiecare data cand e prinsa Roberta Anastase la furat si incepe sa lanseze si ea acuzatii.

Anastase: PSD a cerut PD-L 127 de miliarde de lei pentru votul Legii pensiilor (Video)

Ponta adauga acuzatiile din plen la plangerea penala impotriva Robertei Anastase

La cateva minute, Victor Ponta s-a mutat la Antena 3, unde, intr-o alta interventie telefonica, la "Sinteza zilei", a ajuns sa se certe cu realizatorul TV Radu Tudor pe paternitatea descoperirii fraudei din Parlament.

Tudor i-a atras atentia sefului PSD ca, duminica seara, Antena 3 a fost cea care a prezentat inregistrarea video a sedintei de plen in care s-a produs presupusa frauda la vot si de atunci a inceput si Opozitia sa se agite. Cu alte cuvinte, daca nu era presa, frauda trecea neobservata.

Seful PSD a amintit insa ca domnia sa, personal, a denuntat neregulile din sedinta de vot pe Legea pensiilor inca de joia trecuta. Ponta a remarcat ca "noi (politicienii - n.red.) putem sa strigam oricat, dar o sa vorbim ca pestii, daca nu dati si dvs (televiziunile - n. red.)".

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a prezentat marti, dupa discursul presedintelui Traian Basescu in Parlament, dovada ca PSD a cerut 127 de milioane de lei pentru a trece Legea pensiilor.

PD-L face plangere penala impotriva lui Ponta

Cine a trimis mailul invocat de Anastase ca "dovada" a santajului PSD?

Potrivit acesteia, PSD a facut solicitarea pe 15 septembrie, iar "pentru a concretiza" au trimis pe 17 septembrie, la ora 9.44 dimineata, la doua zile de la votul pe Legea pensiilor, un mail in care "erau prezentate multumiri pentru ajutor si intelegere".

"In schimbul banilor, PSD se angaja sa asigure ca Legea pensiilor va trece fara niciun fel de probleme. Trebuie sa stie pensionarii ca in fata le erau promise lucruri fara acoperire si in spate cereau bani pentru ei", a declarat Anastase.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ponta Anastase mail, #Ponta Anastase frauda , #PSD
Comentarii
Poza CIOCOII_NOI_ROZALII
CIOCOII_NOI_ROZALII
rank 5
In numele cui vorbesti tu măi nichipercea? Adică si voi si noi suntem condusi de hoti. Adică voi sunteti ca si noi oamenii de rand. Adică voi cei mai mari pungasi din istorie sunteti niste cinstiti oameni de rand, sau noi oamenii de rand suntem gangsteri.