Ponta: Basescu a planuit distrugerea PSD, dupa ce i-au luat mintile niste zeite

Joi, 27 Mai 2010, ora 20:24
3763 citiri
Ponta: Basescu a planuit distrugerea PSD, dupa ce i-au luat mintile niste zeite

Liderul PSD, Victor Ponta, sustine ca Traian Basescu a pus la punct un plan de distrugere a Partidului Social Democrat, dupa ce presedintelui tarii i-au fost "luate mintile" de "niste zeite".

"A existat un plan extraordinar de bine pus la punct de distrugere a PSD, dupa decembrie. Un plan care a functionat si la Congresul nostru. Si si-a vazut roadele si in crearea grupului independentilor, care este pus in aplicare si in continuare prin presiunile la care sunt supusi alesii nostri locali, prin taierea lor de la resurse, prin respingerea proiectelor lor", a declarat Victor Ponta, joi, citat de agentia Mediafax.

Ponta: Invocarea articolului 53 de catre Boc, gresita si periculoasa (Video)

"Acest plan a existat pentru ca lui Traian Basescu i-au luat zeii mintile. Zeii sau, ma rog, niste zeite", a mai preciat Victor Ponta, la conferinta organizatiei PSD Timis.

Ponta a mai spus ca Traian Basescu se teme de PSD si incearca sa distruga acest partid, singurul care, in opinia sa, "va crea alternativa".

"Stie ca doar de PSD trebuie sa ii fie frica si stie foarte bine ca, daca nu ne distruge in aceasta perioada, noi suntem cei care vom crea alternativa", a declarat presedintele PSD.

"Tot Mitrea ne-a sfatuit sa facem alianta cu PD-L"

Victor Ponta a profitat de ocazie pentru a-i raspunde si lui Miron Mitrea, ce scria recent pe blogul sau ca PSD ar trebui sa se alieze cu PNL.

"Tot domnul Mitrea ne-a sfatuit sa facem alianta cu PD-L. Acum ne sfatuieste sa facem alianta cu PNL. E o simpla litera diferenta. Eu cred ca nu trebuie sa facem alianta decat cu noi. Si daca cineva vrea sa vina alaturi de noi, sa vina alaturi de noi, pe ideile noastre", a spus liderul PSD.

Ponta a mai precizat ca partidul sau nu va face nicio alianta, "indiferent de pret", preferand sa ramana in Opozitie, decat sa ajunga la guvernare "rugandu-se de altii".

Mitrea isi doreste ca PSD si PNL sa infiinteze "Alianta pentru Salvarea Romaniei"

Citeste si:
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
„Nu există partener mai puternic pentru SUA decât România” susține senatorul american Robert Portman
Senatorul american Robert Portman, care efectuează sâmbătă, 28 mai, o vizită în România, a declarat că nu există pentru Statele Unite prieten mai puternic decât ţara noastră....
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Prima demisie din echipa PLUS din USR. Ciprian Teleman anunță că pleacă din partid
Fostul ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, în Guvernul Cîţu, Ciprian Teleman a anunţat sâmbătă, 28 mai, că demisionează din USR. Fost președinte al PLUS Ilfov, acesta a...