Ponta: Basescu este nervos pentru ca stie ca ii voi semna sfarsitul carierei politice

Luni, 29 August 2011, ora 22:19
3028 citiri
Ponta: Basescu este nervos pentru ca stie ca ii voi semna sfarsitul carierei politice
Foto: Arhiva

Liderul PSD, Victor Ponta, sustine ca nervozitatea lui Traian Basescu la adresa sa este cauzata de faptul ca stie ca el o sa ii semneze finalul carierei politice.

"Stie ca o sa ii semnez finalul carierei politice, i-am spus lucrul asta in direct si cred ca e turbat, foarte nervos. Presedintele mi-a cautat prin toate dosarele si nu mi-a gasit nimic, de asta e asa nervos. Imi iau angajamentul ca daca voi ajunge intr-o functie in care sa reprezint statul roman, presedinte sau premier, nu voi ajunge sa folosesc acest tip de limbaj (atacurile presedintelui la adresa sa n.red.)", a declarat luni seara liderul social democrat la Antena 3.

Victor Ponta crede ca presedintele il insulta pe el, dar si pe Crin Antonescu, pentru ca nu ii poate santaja.

"Nici pe mine si nici pe Crin Antonescu nu ne poate santaja sau cumpara si de aia ne insulta si jigneste", a adaugat presedintele PSD.

Victor Ponta nu a ratat ocazia de a-l ataca la randul sau pe seful statutului, despre care spune ca este las si corupt.

"In cazul Rosia Montanta cel care este las si corupt este Traian Basescu. Las ca nu are curajul sa spuna: am o treaba speciala cu acest proiect. Ca presedinte nu avea ce sa caute acolo (Rosia Montana n.red.), iar daca era turist trebuia sa o aiba si pe Udrea cu el. Cat despre corupt...Basescu a spus ca nu mai merge in public, iar acum daca s-a dus sa ii strige iar oamenii: hotii... hotii...inseamna ca e pe bani multi chestia asta, ca doar nu e masochist", a completat liderul PSD.

Victor Ponta mai sustine ca presedintele Traian Basescu are un interes material direct in afacerea de la Rosia Montana.

"Traian Basescu nu s-a zbatut niciodata sa salveze copii sau sa salveze animale prapadite si dintr-o data l-a apucat problema cu aurul?!? Credeti ca o face pe degeaba? Cred ca are niste datorii si un interes material direct si cand o sa avem acces la documente o sa putem demonstra juridic asta. Noi cei din Opozitie am facut apel la Gold Corporation sa fie transparenta, din cauza ca e ciudat ca de opt ani de zile cheltuieste bani si nu scoate niciun leu", a mai spus liderul PSD.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Victor Ponta Traian Basescu, #semna sfarsit cariera politica Traian Basescu , #PSD