Ponta: Blejnar mi-a transmis un mesaj prietenesc sa ma potolesc (Video)

Vineri, 25 Februarie 2011, ora 11:17
4138 citiri
Ponta: Blejnar mi-a transmis un mesaj prietenesc sa ma potolesc (Video)
Foto: Arhiva

Victor Ponta sustine ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, incearca sa il santajeze si i-a transmis amenintari, dupa ce liderul social democrat l-a acuzat ca este implicat in scandalul spagilor din vami.

Ponta sustine ca o cunostinta a tinut sa ajunga la el pentru a-i transmite "prieteneste" un mesaj de la seful ANAF, Sorin Blejnar, respectiv sa fie mai atent ce spune la TV pentru ca acesta are niste "documente" despre el.

"Joi, o cunostinta a tinut sa ajunga la mine sa-mi transmita "prieteneste" un mesaj de la marele si puternicul Domn Sorin Blejnar - ca sa fiu mai atent ce spun pe la TV ca are el niste " documente" despre mine si ca s-ar putea sa le dea pe la presa daca nu ma potolesc!", scrie Victor Ponta pe blogul personal.

Liderul social democrat mai sustine ca Blejnar i-ar mai fi transmis ca poate sa o acuze pe Elena Udrea, dar pe el nu.

"Sa zic ce vreau de Udrea, nu-i pasa, dar nu de el! Nu am fost foarte uimit (Razvan Dumitrescu dar si alti prieteni m-au avertizat ca santajul si banii sunt armele cel mai des folosite de Blejnar); am raspuns cu indemnul sa le dea cat mai repede la cine vrea el documentele si cu promisiunea ca nu va trece o zi fara sa pomenesc de el ca fiind cheia acestui urias scandal de coruptie! Asa am fost eu invatat, cand eram procuror, la Directia Nationala Antimafia de la Roma, sa-i tratez pe cei care ma santajeaza! Si uite asa fac pe surdul si la amenintarile Domnului Blejnar!", mai noteaza acesta.

Ponta: Flutur si Blejnar vor ajunge si ei la DNA, alaturi de cei arestati

Victor Ponta sustine ca nu o sa taca indiferent de ce amenintari va primi.

"In concluzie, nu tac si nu ma intorc din drum orice imi fac; o s-o tin asa cat timp ei o sa faca pe surzii cand le spunem toti ca au furat si au distrus tara prea mult! Si sunt convins ca toti cetatenii Romaniei (fie ei romani, maghiari sau ce or mai fi) aud din ce in ce mai bine si vad din ce in ce mai bine! Si data viitoare, la vot, o sa faca ce e mai bine pentru ei!", conchide acesta.

Sorin Blejnar, seful Fiscului: Ponta mi-ar pune in carca si uciderea Elodiei

Liderul PSD, Victor Ponta, l-a acuzat recent pe Sorin Blejnar ca este implicat in scandalul spagilor din vami, fiind factorul de decizie principal in ceea ce priveste numirile sefilor de la vami. Seful ANAF a negat acuzatiile si l-a acuzat, la randul sau, pe Victor Ponta, ca are sume primite de la diverse firme nedeclarate.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Ponta amenintari Blejnar, #scandal Ponta Blejnar , #PSD