Ponta cere sprijinul pentru a candida la prezidentiale - Consiliului National PSD la Craiova

Marti, 29 Iulie 2014, ora 07:13
3648 citiri
Ponta cere sprijinul pentru a candida la prezidentiale - Consiliului National PSD la Craiova

Social-democratii se vor reuni, marti, la Craiova, in cadrul Consiliului National al partidului, prilej cu care premierul Victor Ponta va solicita sprijinul colegilor sai pentru a candida la alegerile prezidentiale din toamna.

"Voi candida. Pe 29, marti, voi cere, in cadrul structurii PSD, pentru ca am deja sprijinul oficializat al PC si al UNPR, voi cere sprijin pentru candidatura, dupa care in septembrie avem nevoie de un Congres. Marti, la Consiliul National, voi cere sprijinul partidului meu pentru a candida", a declarat Victor Ponta, joi, la Adevarul Live.

Ponta, despre alianta PNL - PDL si cat de puternic va fi contracandidatul sau la prezidentiale

Tot joi, prezent la Conferinta Judeteana Extraordinara a PSD Calarasi, Ponta le-a spus social-democratilor calaraseni ca ziua de 29 iulie are o semnificatie simbolica, implinindu-se doi ani de la organizarea referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, cand 7,4 milioane de romani au votat pentru implinirea acestui obiectiv.

"Pe 29 iulie, saptamana viitoare, va astept pe toti cei care faceti parte din delegatia la Consiliul National sa avem o reuniune a partidului la nivel national, o reuniune in care sa aduceti aminte oamenilor ca 29 iulie 2012 este ziua in care romanii l-au demis pe Traian Basescu, este ziua in care vointa romanilor a fost neglijata, a fost respinsa de catre Traian Basescu.

Imi pare rau, pentru tara, de acesti doi ani pe care i-am pierdut", a spus Ponta. Acesta a adaugat ca isi doreste ca, in anul 2015, sa revina in Calarasi in calitate de presedinte al Romaniei si nu doar ca presedinte al PSD.

"Azi sunt foarte mandru ca sunt presedinte PSD, sper insa, cu sprijinul dvs. si al romanilor, la anul, sa ne reintalnim ca presedinte al Romaniei. Eu cred ca vom castiga alegerile prezidentiale.

Victor Ponta, de la origini albaneze si italiene, la candidatul la Presedintia Romaniei

Sunt absolut convins ca pe 16 noiembrie o sa facem dreptate pana la capat. Pe 17 noiembrie vom putea incheia acest capitol din viata tarii noastre si sa facem o Romanie puternica asa cum avem nevoie", a mai afirmat Ponta.

Consiliul National al PSD va avea loc marti, incepand cu ora 18,00, la Sala Polivalenta din Craiova. La eveniment sunt asteptati sa participe in jur de 5000 de social-democrati.

Citeste si:
Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”
Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”
Reprezentanţii PNL Sector 1 i-au transmis joi, 18 august, edilului Clotilde Armand că o aşteaptă la şedinţa de joi a Consiliului Local cu raportul Curţii de Conturi, în contextul în care...
Cristian Ghinea, cuvinte grele la adresa lui Alexandru Rafila: „Pentru onoarea mea, o să mor cu tine de gât!”
Cristian Ghinea, cuvinte grele la adresa lui Alexandru Rafila: „Pentru onoarea mea, o să mor cu tine de gât!”
Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a lansat mai multe acuzații la adresa PSD și a ministrului Sănătății Alexandru Rafila, folosind cuvinte grele în disputa privind...