Ponta, convins ca Blejnar va fi arestat

Sambata, 10 Septembrie 2011, ora 13:36
1981 citiri
Ponta, convins ca Blejnar va fi arestat
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Victor Ponta considera ca seful ANAF, Sorin Blejnar, va trebui sa fie arestat, reiterandu-si acuzatiile ca acesta aduce bani catre PDL.

"Eu sunt convins ca cei mai multi bani de finantare ai PDL vin prin Blejnar, cred ca atunci cand el va cadea... Dar acum e sprijinit si de DNA, de toata lumea, sunt convins de chestia asta (...) Pe Blejnar chiar trebuie sa-l aresteze. Da, sunt convins ca va trebui arestat, pentru ca poate atunci o sa-i dea si pe ceilalti, altfel vad ca e liber, e pe la Monte Carlo, pe la Miami toata ziua", a afirmat Ponta, vineri seara, la Antena 3.

Ponta a sustinut si ca Sorin Blejnar ar fi intentionat "sa cumpere Realitatea TV". "Au vrut sa intre si acolo, ca el e foarte bun prieten cu domnul Schwartzenberg", a adaugat el, mentionand ca are informatii serioase in acest sens.

"Stiu ca domnul Blejnar si cu domnul Basescu si cu toti domnii lor au toate cheltuielile mele din ultimii 10 ani, toate telefoanele mele, cu cine ma vad la cafea si nu mi-e frica de ei, de-aia m-am dus sa le depun plangere penala, ca sa le arat ca nu mi-e frica de ei. Pe mine nu ma puteti santaja cu dosare, nu ma speriati ca ma cautati la Turceni si Rovinari. Na, m-ati cautat si n-ati gasit nimic pentru ca nu exista", a mentionat liderul PSD.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri ca a depus plangeri penale la adresa lui Traian Basescu si Sorin Blejnar pentru infractiunile de amenintare si santaj, deoarece presedintele si seful ANAF l-au acuzat ca a primit bani de la Turceni si Rovinari.

Ponta a spus ca a primit un document de la ANAF care certifica faptul ca la el nu au ajuns bani din contractele de avocatura semnate de "Sova si Asociatii" cu cele doua complexuri energetice. "Vreau sa le arat (lui Basescu si Blejnar, n.r.) ca nu mi-e frica de ei", mentionand ca plangerile nu le-a facut in sens politic, ci "in sensul legii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#victor ponta blejnar anaf, #ponta scandal anaf blejnar, #Victor Ponta Blejnar arestat , #PSD