Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Ponta, despre cum vota Ratiu si Constantinescu si zdrobea inimi cu Oltcitul

Vineri, 30 Martie 2012, ora 16:12
4407 citiri
Ponta, despre cum vota Ratiu si Constantinescu si zdrobea inimi cu Oltcitul

Presedintele PSD, Victor Ponta, a povestit ca a votat impotriva lui Ion Iliescu, liderul de onoare al formatiunii, la alegerile prezidentiale de pana in 2000, preferandu-i pe Ion Ratiu si Emil Constantinescu, dar si pe liberali la parlamentare.

"Dar mama a fost si acuma in Piata Universitatii, in ianuarie, in fiecare zi. E o revolutionara. Votaseram amandoi cu Ratiu la presedinte, iar la partide cred ca cu liberalii. In '96 am votat cu Constantinescu si Conventia Democrata.

In 2000 am votat prima oara PSD-ul, desi nu eram membru PSD si eram convins ca nu o sa intru niciodata intr-un partid politic. Il cunoscusem insa pe Adrian Nastase. Mi-a placut de el, era profesorul meu deja, si am votat PSD-ul linistit, pentru ca ma gandeam ca o sa fie bine, ca vine Nastase prim-ministru", a spus Ponta intr-un interviu pentru Kamikaze.

El a mai dezvaluit si ca Adrian Nastase l-a "testat" pentru ocuparea postului de sef al Corpului de Control al primului ministru, la o discutie pe marginea tezei sale de doctorat.

Aspiratorul de fete - Oltcitul

"Prima mea motocicleta a fost o Mobra 50, in '91. Fusesem in Franta, in '90-'91, unde am fugit imediat dupa mineriade, si cu banii de acolo voiam sa platesc taxa sa intru la Facultatea de Drept, la Romano-Americana. Tin minte si acum, era 20.000 de lei. Venisem din Franta cu 4.000 sau 5.000 de dolari, o suma foarte mare. Maica-mea m-a convins sa dau la stat, am dat si, spre surprinderea mea si a ei, pentru ca eram 17 pe loc, am intrat.

Si, atunci, cu o parte din banii aia mi-am luat Mobra. Cu restul, in '92, mi-am luat un Oltcit rosu cu care zdrobeam toate inimile colegelor mele", a mai dezvaluit Victor Ponta.

Presedintele PSD a povestit si de ce a renuntat la motociclete, orientandu-se insa spre masini de raliu.

"Dupa Mobra cred ca am avut o Java de 350 de centimetri cubi, si de cazut am cazut cu Honda unui prieten de-al meu. Nu am ramas cu frica, imi plac in continuare, ma sui oricand, dar, cand am cazut atuncea, era in anul in care s-a nascut Andrei si am avut un declic, m-am gandit ca nu am voie sa merg cu motocicleta si sa raman infirm. Atunci m-am operat si la coloana.

M-am gandit ca, daca mor, mor, asta este, imi las copilul singur, dar daca raman in carucior? In loc sa am eu grija de el, o sa aiba el grija de mine? Au trecut noua ani de atunci, cum am zis - motocicletele imi plac in continuare, ma uit cu placere la cursele GP, dar nu ma mai ating", a spus Ponta.

Victor Ponta a mai relatat inca o data despre perioada petrecuta in Franta, in liceu, unde a lucrat intr-un fast-food si a dormit o luna in gara sau a mancat la cantina saracilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#Ponta vot Ratiu Constantinescu, #Ponta Oltcit rosu , #PSD