Ponta face recrutari in PSD de 2 Mai: Carduri de reduceri pentru noii membri

Marti, 27 Aprilie 2010, ora 16:09
3256 citiri
Ponta face recrutari in PSD de 2 Mai: Carduri de reduceri pentru noii membri

Noii membri PSD, care vor fi acceptati in partid in timpul unei manifestari care va avea loc pe 2 Mai, de Ziua Tineretului, la sediul din Kiseleff, vor primi cate un card de membru cu care acestia pot obtine reduceri la teatre, filme, restaurante, magazine si alte evenimente organizate pe litoral.

Discount-urile oferite de cardurile de nou membru PSD au fost obtinute in urma semnarii unor contracte de parteneriat si formarea unei retele de parteneri - teatre, cinematografe, magazine, restaurante, au dezvaluit pentru Mediafax surse din apropierea liderului PSD.

Acesti parteneri vor acorda respectivele discount-uri in momentul in care se va prezenta cardul de nou membru PSD, in baza unui sistem electronic la care toti acesti parteneri sunt parte, au explicat sursele citate.

"Aceasta este inovatia in politica a lui Ponta. Reprezinta un alt mod de a face politica. Este o inovatie, nu s-a mai facut asa ceva pana in momentul de fata", au precizat, pentru Mediafax, sursele citate.

PSD a pregatit 3.000 de astfel de carduri, care vor fi oferite noilor membri ai partidului si in organizatiile locale ale partidului, nu numai la nivel central.

#carduri PSD, #Victor Ponta carduri , #PSD