Ponta, intrebat daca vrea sa revina la conducerea PSD sau a guvernului: Se aude cand vreau

Luni, 09 Mai 2016, ora 20:09
3614 citiri
Ponta, intrebat daca vrea sa revina la conducerea PSD sau a guvernului: Se aude cand vreau
Foto: Ziare.com

Fostul premier Victor Ponta a raspuns, luni, intrebat intr-o conferinta de presa daca vrea sa revina la conducerea PSD sau in functia de premier, ca "nici una, nici alta".

"Nici una, nici alta. Mi-e bine unde sunt, am functia de membru de partid, dar, dupa cum ati vazut, se aude cand vreau sa zic ceva", a spus Ponta.

Acesta a fost intrebat de jurnalisti ce va face daca partidul il va propune prim ministru.

"O sa am grija sa nu ma propuna. Pentru ca dintre ministrii care au facut parte din guvernul meu sunt suficient de multi care pot sa fie prim ministri, fara sa trebuiasca, ca mine, o data la sase saptamani sa se duca la Inalta Curte ca sa explice ce am facut acum 11 ani ca avocat", a precizat Ponta.

Ponta, despre sefia Camerei: In Romania, daca esti nepregatit, ai toate sansele sa fii presedinte si premier

Fostul premier a vorbit si despre presedintia Camerei Deputatilor.

"Ceea ce ma preocupa si ceea ce fac cu mare placere este efortul alaturi de colegii mei din conducerea centrala a PSD de a-i sprijini in mod clar si cu ceea ce putem noi pe colegii nostri la alegerile locale (...).

Despre Camera Deputatilor, dupa cum ati putut constata nu trebuie sa am neaparat o functie ca vocea mea sa se faca auzita. Restul, ce se intampla la Camera Deputatilor e o decizie a conducerii PSD. Mie mi se pare un pic de ras situatia, ca sa fiu sincer. Nu mi-am inchipuit ca cineva fuge cu scaunul. Nu sunt eu cel in masura sa comentez. E, repet, o decizie a PSD, a Camerei Deputatilor. (...) Sunt intr-o perioada in care ma bucur de faptul ca nu am functi", a afirmat Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent, luni, la Targoviste la inaugurarea unui corp de cladire al campusului Universitatii Valahia si a sustinut o conferinta de presa la sediul PSD Dambovita.

#Ponta revenire Guvern, #Ponta presedinte PSD, #Ponta premier PSD , #PSD