Ponta: Limbajul de centura a politicii denota nivelul de cultura al Elenei Udrea

Joi, 24 Februarie 2011, ora 17:12
2009 citiri
Ponta: Limbajul de centura a politicii denota nivelul de cultura al Elenei Udrea
Foto: emediabacau.ro

Victor Ponta, liderul PSD, i-a raspuns, joi, Elenei Udrea, care l-a numit saptamana aceasta "regele sex-gate-ului din PSD, un ipocrit si un farseur", aratand ca ministrul Turismului foloseste un "limbaj de centura a politicii", ceea ce arata nivelul de cultura al doamnei.

"Dumneavoastra puneti intrebarea omului care la metrou este agresat de cineva, injurat, batut si-l intrebati pe cel de la metrou daca nu s-a ajuns prea departe... Eu mi-am facut datoria si o sa mi-o fac in continuare, sa intreb, pe baza a ceea ce presa a relatat, pe baza a ceea ce scrie in dosarele procurorilor, daca ancheta privind vamile si privind evaziunea fiscala pot sa mearga mai departe catre adevaratii sefi. Nu o sa creada nimeni din Romania ca vamesii singuri sau politistii de frontiera singuri erau cei care primeau mita si-n rest nu se ajungea mai departe.

Udrea: Ponta e regele sexgate-ului din PSD

De altfel, unii dintre ei au vorbit despre Sorin Blejnar, seful ANAF, despre protectia politica. Daca la aceste intrebari legitime, pe care eu le pun, pe un ton mai mult decat civilizat, raspunsurile din partea unui ministru si din partea persoanei numarul doi in stat, doamna Udrea, sunt pe tonul pe care dvs. l-ati mentionat, asta denota nivelul de cultura si de abordare al doamnei Udrea!

Oricate epitete si orice limbaj mai mult de centura a politicii, ca sa citez din mentorul doamnei Udrea, e folosit, eu o sa continui sa pun aceste intrebari, pentru ca e de datoria mea s-o fac", a declarat Ponta, intr-un interviu la RFI.

Elena Udrea, liderul PD-L Bucuresti, a lansat miercuri, pe blog, un atac dur la adresa lui Ponta, sustinand ca acesta este "un farsor si un ipocrit", dar si "regele sexgate-ului din PSD", cu referire la scandalul prostituatelor de lux din PSD.

Victor Ponta: Romania nu a iesit din criza, poate au iesit Udrea si Basescu (Video)

"Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare", a spus Udrea.

Sefa PD-L Bucuresti se arata nemultumita de recentele declaratii ale lui Victor Ponta, care o numeste "regina" de pe tabla de sah a scandalului spagilor din vami, presedintele Traian Basescu fiind regele.

Udrea: Nu am nicio legatura nici cu "Regina", nici cu vamile

Elena Udrea afirma ca Ponta aduce "rationamente absurde, generate de prostia si de incompetenta unui fost procuror", atunci cand o asociaza cu scandalul din vami.

Citeste mai mult despre Ponta: Limbajul de centura a politicii denota nivelul de cultura al Elenei Udrea pe RFI.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#Victor Ponta Elena Udrea, #Udrea atac Ponta, #Ponta sexgate PSD, #Udrea spaga vami , #PSD