Ponta: Luni vom discuta si vom decide daca mergem sau nu la Cotroceni (Video)

Vineri, 08 Octombrie 2010, ora 18:13
564 citiri
Ponta: Luni vom discuta si vom decide daca mergem sau nu la Cotroceni (Video)
Foto: PSD

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, ca, luni, in cadrul Biroului Permanent National al formatiunii, se va decide daca social-democratii vor merge sau nu la consultarile de la Palatul Cotroceni initiate de presedintele Traian Basescu.

"Eu nu stabilesc singur daca mergem sau nu la consultarile cu seful statului. Luni, la BPN, discutam si luam o decizie. Nu avem cum sa luam decizii decat in BPN", a spus Ponta.

Secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, a spus si el vineri ca social-democratii trebuie sa se consulte intre ei pentru a vedea daca merg sa se consulte si cu Basescu si celelalte partide.

"Vom analiza, ne mai gandim daca putem da curs invitatiei. Noi o sa ne consultam daca mergem la consultari", a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat, insa, ca social-democratii nu au incredere ca astfel de discutii ar ajuta la ceva.

"N-avem niciun fel de incredere in Traian Basescu. (...) Nu am incredere in consultarile astea. Daca presedintele are un punct de vedere fata de fraudarea votului din Parlament pe Legea pensiilor putem discuta, dar altfel nu am sperante. Dar personal nu-mi aduc aminte in ultimii ani sa fi mers la consultari la Cotroceni si sa se fi finalizat cu ceva", a mai spus Dragnea.

Biroul Permanent al Partidului Social Democrat National este forul statutar care poate decide in aceasta privinta. Astfel, luni dimineata se va discuta acest subiect, si se va stabili o pozitie fata de invitatia venita din partea Presedintelui Romaniei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis, vineri, o scrisoare presedintilor partidelor si formatiunilor politice reprezentate in Parlament, prin care ii invita la Palatul Cotroceni, luni, la ora 12,00, la o discutie cu privire la o serie de teme de interes, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Victor Ponta PSD, #decizie consultari Cotroceni BPN , #PSD
Comentarii
Poza ioana1
ioana1
rank 5
eu cred ca tot ce se discuta la Cotroceni trebuie ascultat pentru ca sunt probleme tarii