Ponta: Si eu prefer ca Oprescu sa mearga independent la alegerile pentru Capitala

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 22:09
1465 citiri
Ponta: Si eu prefer ca Oprescu sa mearga independent la alegerile pentru Capitala

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca nu s-a luat o decizie la nivelul Uniunii Social-Liberale cu privire la candidatul opozitiei pentru Primaria Bucurestiului si a adaugat ca si el isi doreste ca actualul edil-sef al Capitalei, Sorin Oprescu, sa participe ca independent la viitorul scrutin.

"Si eu prefer ca domnia sa (Sorin Oprescu - n.r.) sa mearga independent. Noi avem in protocol ca vom avea un candidat comun si ca acel candidat comun este cel mai dorit de bucuresteni la momentul la care facem cercetarea sociologica. Nu stiu sa va spun daca va fi Sorin Oprescu.

Antonescu: Este cu totul prematur ca USL sa-si anunte sprjinul pentru Oprescu

Astazi, va fi Sorin Oprescu, este incontestabil lucrul acesta. Daca va fi un alt candidat poate mai bun decat Sorin Oprescu, daca acel candidat doreste sau nu sa candideze din partea USL, asta este o discutie pe care n-am purtat-o pana in acest moment", a explicat Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD.

El a reiterat ca USL nu a decis sustinerea lui Oprescu, dar nici nu exclude acest lucru. "Excludem s-o sustinem de exemplu pe doamna Udrea la Primaria Generala, asta sigur excludem", a completat liderul social-democrat.

Victor Ponta a spus ca nu a discutat cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, despre sustinerea acestuia de catre USL, sau cu cel al Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, edili pe care afirma ca ii apreciaza pentru ca vor sa faca ceva bun pentru tara.

"Nu cred ca tot binele din Romania se concentreaza numai la PSD, PNL si PC. Poate fi si in afara. Raul in mod sigur s-a concentrat la PDL", a conchis liderul social-democrat.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a reafirmat, miercuri, ca Uniunea Social Liberala a stabilit sa aiba un candidat comun la Primaria Capitalei, care nu a fost inca desemnat.

"E cu totul prematur sa spunem asa ceva, noi am scris in protocol ca vom avea un candidat comun. Care va fi acel candidat comun vom vedea, e foarte mult timp si sunt foarte multe intrebari", a spus Antonescu, intrebat daca liberalii l-ar sustine pe actualul edil-sef al Bucurestilor Sorin Oprescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Victor Ponta Sorin Oprescu, #Oprescu primaria Capitalei alegeri , #PSD