Ponta si Orban suna trezirea si pun tunurile pe PSD si ALDE: Dragnea isi aranjeaza completul de judecata pe care il crede "favorabil"

Sambata, 09 Februarie 2019, ora 20:25
12908 citiri
Ponta si Orban suna trezirea si pun tunurile pe PSD si ALDE: Dragnea isi aranjeaza completul de judecata pe care il crede "favorabil"
Foto: Arhiva Ziare.com

Fostul prim-ministru Victor Ponta si presedintele PNL, Ludovic Orban, au lansat apeluri la "trezire", sambata, catre PSD-ALDE, dar si catre parlamentari si romani in general.

"PSD, parlamentari, romani! Sa ne trezim - cat inca nu e prea tarziu!", este mesajul pe care il transmite Victor Ponta, la finalul unei postari pe contul sau de Facebook, in care evoca mai multe probleme pe care le pune pe seama PSD-ALDE.

Ponta, atac la "bufoni, scule ale Sputnik si peremisti caraghiosi bagati in fata de Dragnea"

Iata mesajul acestuia:

1. Tot felul de bufoni, scule ale Sputnik si peremisti caraghiosi sunt bagati in fata Liviu Dragnea sa vorbeasca despre suspendare si punerea sub acuzare a lui Iohannis/ ca de obicei el ii impinge de la spate ca sa negocieaze ceva pentru interesele lui personale si apoi se spala pe maini ca Pilat din Pont

2. Tariceanu intelege jocul si nu rateaza ocazia sa se prezinte ca omul rational si serios / faptul ca PSD iese rau si pare extremist si generator de instabilitate din chestia asta nu il intereseaza nici pe el nici pe Dragnea

3. Aceeasi metoda este practicata si in cazul ordonantelor privind Codul Penal si de Procedura Penala: Dragnea pune cateii sa latre / Tudorel spune ceva din care fiecare intelege ce vrea si nimeni nimic / USR si PNL sar ca arsi in capcana / intre timp Dragnea isi aranjeaza pentru el completul de judecata pe care il crede el 'favorabil', ingheata Dosarul 'Teldrum' sau lasa pe altii sa se judece pentru Lacul lui Belina, rezolva ca hotararea privindu-l pe Darius Valcov sa nu se redacteze pana la prescriptie si isi vede bine merci de viata in vilele RAPPS de la Scrovistea si Neptun!

Restul celor care au probleme tot asteapta naivi de peste 2 ani sa 'faca dreptate' si pentru ei / multi politicieni, oameni de afaceri sau simplii oameni loviti ca 'victime colaterale' in dosarele lui Kovesi, Portocala si Uncheselu erau convinsi ca 'prietenul lor Liviu' vine la Putere si ii scapa de probleme; si asa au ajuns prietenii Radu Mazare si Nicusor Constantinescu sa fie condamnati saptamana asta la ani grei de inchisoare - in plin 'Regim Liviu Dragnea'! Oare acum tot Basescu si Kovesi sunt vinovati?!?

Intre timp aprobam FAKE Bugetul, continuam propaganda cu FAKE Programul de guvernare, lupta FAKE cu Statul Paralel (ala alaturi de care fuma pe canapea si caruia ii mangaia ghipsul) si cu 'securistii' (aia carora le ducea vin si le taia porcul ca sa isi arate prietenia)!

Iar Romania urmeaza sa se imprumute in 2019 cu 36 miliarde de ron (cam 8 miliarde de euro) ca sa finanteze deficitul cheltuielilor din Buget!!!

Ludovic Orban: Idiotenie sau tradare?

"Treziti-va, habarnistilor! Abrogati prostia asta pentru ca altfel se va vedea clar ca sunteti impotriva romanilor, deci tradatori", transmite si Ludovic Orban pe contul lui de Facebook, intr-un mesaj de asemenea destinat celor de la PSD si ALDE, pe tema absorbtiei fondurilor europene.

Iata si postarea lui Ludovic Orban:

"IDIOTENIE SAU TRADARE?

Guvernul este aproape repetent la fonduri europene. Miliarde de EURO care ar putea sa vina in Romania si sa contribuie la imbunatatirea vietii a milioane de romani sunt tinute la granita de incompetenta si dezinteresul cabinetului de 2 lei. girat de brontozaurii epocii de mult apuse. Singura speranta de a creste absorbtia fondurilor europene este la autoritatile locale. Primarii, presedintii de Consilii judetene (in special cei ai PNL), in ciuda franelor birocratice nascocite de habarnistii adusi de PSD si ALDE la butoanele ministerelor, au reusit sa obtina finantari de miliarde pentru proiecte de interes pentru romanii care traiesc in localitatile lor.

Ce credeti ca face guvernul, care ar trebui sa fie primul preocupat de cresterea absorbtiei? Amana la calendele grecesti organizarea licitatiilor. Cum? Muta controlul EX-ANTE pentru documentatiile de licitatii de la Autoritatea Nationala de Achizitii Publice la Autoritatile de Management. Acestea nu au compartimente specializate, nu au angajati pregatiti pentru asa ceva si nici macar nu sunt autorizate sa efectueze acest control, deci nu vor fi capabile luni de zile sa dea drumul la licitatii. Efectul va fi ca multe autoritati locale nu vor mai avea timpul necesar sa implementeze proiectele si vom bierde bani cu nemiluita.

Treziti-va, habarnistilor! Abrogati prostia asta pentru ca altfel se va vedea clar ca sunteti impotriva romanilor, deci tradatori."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ponta Orban trezirea, #Ponta Dragnea PSD, #Orban fonduri europene PSD ALDE , #PSD