Ponta: Ungureanu a adoptat stilul agresiv, tipic lui Basescu

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 13:28
2190 citiri
Ponta: Ungureanu a adoptat stilul agresiv, tipic lui Basescu
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca premierul Ungureanu a renuntat la stacheta serioasa si inalta si la discursul concret si a adoptat stilul lui Traian Basescu si al PDL, fiind agresiv cu adversarul, dar fara a raspunde la intrebarile concrete ale acestuia.

"Constat ca domnul Mihai Razvan Ungureanu a renuntat la stacheta serioasa si inalta pe care eu voiam sa purtam discutiile intre primul-ministru in functie si liderul Opozitiei propus pentru aceasta functie, un nivel al discutiilor care sa se refere la lucruri foarte concrete: de ce a aprobat infiintarea unei facultati in limba maghiara pe criterii etnice, de ce nu poate sa-i schimbe din functie pe secretarii de stat pe care domnia sa i-a acuzat - ma refer la Blejnar si la Duta, de ce a spus ca nu da bani baronilor PDL si iata ca a dat, si mai ales de ce vinde cu o viteza si o frenezie mai mult decat ingrijoratoare pentru Romania ultimele participatii si resurse naturale care mai apartin inca statului roman unor firme dubioase din strainatate, cu preturi foarte mici", a spus Ponta, raspunzand astfel afirmatiilor facute de Ungureanu, marti seara, la Realitatea Tv.

Liderul PSD l-a acuzat pe M.R. Ungureanu de faptul ca a adoptat stilul lui Traian Basescu si al PDL, respectiv un stil care implica agresivitate fata de adversarul politic dar care, insa, eludeaza si raspunsurile la intrebarile concrete ale acestuia.

"Dincolo de faptul ca nu vrea sa mai tina discursul asa cum ar trebui sa fie, la un nivel al lucrurilor concrete, am vazut ca domnul Ungureanu, ieri, a adoptat stilul Traian Basescu sau stilul PDL: important este sa fii agresiv cu adversarul si sa nu raspunzi la nicio intrebare", a spus Ponta.

Liderul PSD a precizat ca nu va renunta sa-i adreseze premierului Ungureanu intrebari referitoare la lucruri concrete.

"Eu voi continua sa-l intreb de lucruri concrete si sa-l intreb, in final, daca domnia sa intelege sa fie prim-ministru al Romaniei sau se multumeste sa fie un prim-ministru al lui Traian Basescu si al firmelor ciudate din afara tarii care, sub mandatul domniei-sale, transfera practic proprietatea Romaniei in niste maini private straine", a conchis Ponta.

Acuzatiile lansate la adresa Guvernului de presedintele PSD, Victor Ponta, denota o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, fapt criticabil pentru "un politician in formare", dar si ipocrizie, a declarat, luni seara, premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ponta Ungureanu agresiv, #Ponta acuzatii Ungureanu , #PSD