Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Premierul Ponta, mesaj de 8 martie pentru mama si Traian Basescu

Sambata, 07 Martie 2015, ora 13:43
8763 citiri
Premierul Ponta, mesaj de 8 martie pentru mama si Traian Basescu
Foto: Facebook/Victor Ponta

Premierul si seful PSD Victor Ponta a transmis "La multi ani!", sambata, femeilor din Romania, printre care si mamei sale. Prim-ministrul nu l-a uitat nici pe fostul presedinte Traian Basescu, pe care l-a criticat pentru ultimii "zece ani de iarna".

"Le salut pe toate colegele mele, doamnele, domnisoarele si le transmit la multi ani pentru primavara...e adevarat ca nu a venit chiar de tot, dar dupa zece ani de iarna e nevoie de timp sa vina cu adevarat.

Mai sunt lucruri rele ramase in noi, insa va spun cu incredere ca vine primavara, nu cred ca cineva poate sa o intarzie foarte mult", a declarat Victor Ponta, facand referire la cele doua mandate ale fostului presedinte Traian Basescu.

Premierul a facut declaratiile la lansarea in dezbatere publica a "Pactului pentru demnitarea femeii" de catre Organizatia de femei a PSD.

"Vreau sa ii transmit la multi ani mamei mele, care din pacate se uita la televizor, Irinei (fiica lui Victor Ponta - n.red.), care din fericire nu se uita, surorilor mele Alexandra si Izabela, care nu mai au televizor de o luna si e mai bine.

Si celor care au fost alaturi de noi - 2,5 milioane de femei m-au votat pe 16 noiembrie si le multumesc pentru asta -, si femeilor care au votat pe altcineva, si celor care nu vin la vot, dar fac lucruri mult mai importante", a continuat Ponta.

Ponta, dupa ce mama sa a fost audiata la DNA: Show gratuit pentru televiziunea care nu-si plateste taxele

Ponta a spus ca are obligatia sa vorbeasca si despre ce "facem in perioada urmatoare". "Nu vreau sa cred ca singurul lucru care conteaza intr-o tara e numarul de catuse pe care le pui, altfel ma alaturam Monicai Macovei", a precizat liderul PSD, adaugand ca romanii au datoria de a face lucruri bune si de a nu se bucura de raul altuia.

Victor Ponta a adus-o in discutie si pe Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, careia i-a urat sa nu devina pedelista.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Victor Ponta mama, #Victor Ponta Basescu, #Victor Ponta Gorghiu, #Victor Ponta Ridzi inchisoare , #PSD